1 månad

Så var det en månad kvar tills vi ska flytta till ett annat ställe om jag nu flyttar med troligen inte eftersom det är som det är. Men jag sa i går till min sambo att vill han ha mig kvar har han 1 månad på sig att visa för mig att jag kan lita på han och att han ger 200 för att vi ska få det bra igen, är det inte något som hänt under denna tid åker jag hem och stannar där, kommer inte igen hit.Så nu är det helt upp till han och visa mig, gör han inte det så är det ju så att han inte är intresserad av att ha ett liv med mig och då kan inte jag göra något åt saken mer. Men jag sak ärligen säga att jag inte tror på att det blir någon ändring, utan han är sån som han är nu det är hans perosnlighet och den han var innan var någon han spelade för att få mig ner hit och stanna här tills jag inte hade något kvar hemma och komma till. Men så fel han har i så fall, jag har visserligen inte något jobb hemma men jag har allt annat kvar.


Kram

Samvete?

Fattar ni hur man kan göra något sånt mot någon annan specielt mot den man lever med? Att bara skita i en sån sak som att betala så att inte den som står för något råkar i problem och tillsist kronofogden? Hur är man i skallen när man gör en sån sak mot någon? Och inte ens har vett att ha dåligt samvete! Utan man rycker på axlarna och säger att han inte har några problem med att få skullder, nej märker det han har ju närmare 400 000 kr i skullder och har inte ett dugg mer än skräp ändå. Alla dessa skullder talade han inte om för mig innan vi flyttade ihop utan det har under tiden kommit fram, jag är så satans jävla arg,besviken,lessen ja allt man kan vara. Känner mig så grundlurad av den person som jag har älskat så högt, som jag har ställt upp för och hjälpt på alla sätt. Vad fick jag som tack? Trampad på,pissad på.Han säger att han har gjort så mycket för oss och för mig men han kan aldrig säga något som han har gjort,då sviker hans minne som han säger. Det minnet sviker när han inte kommer ihåg så lägligt saker. Jag fick försäkerhetensskull veta att det var mitt fel att hans son inte mår bra nu pga allt som är med min sambos allt annat än goda ekonomi. Jag talade om för hans son exakt hur det låg till med allt, el som var obetald för min sambos pengar 18000 kr månaden inte räcker för att betala hans jävla skullder och då blir jag lidande genom att jag var dum och ställde mig för elen och nu har det gått till inkasso. Hur kan det vara mitt fel att hans son inte mår bra pga detta? Det är inte jag som skiter i och betalar det är ju min sambo men då menar han att grabben inte har med det och göra.... nehe så han bor här men han har inte med och göra att el riskerar bli avstängd och varför?! ok!Grabben har inte med och göra att hans pappa har tagit utan lov 7500 som var grabben heller då? Men det har jag oxå fått höra att det var jag med på! Japp jag var och är med på något som jag inte hade en aning om att han gjort ens! Det var något som jag misstänkt länge att han gjort eftersom han har tusen undanflykter när grabben ska ha av sina pengar, så jag sa helt enkelt en kväll för någon månad sendan att han tagit grabens pengar, och då svara han ja men det har du och dina ungar vart med på! ok, hur då? jag har ju inte veta om det svara jag då, men som i sin ordning så har han inte något svar utan säger bara om och om igen att jag har vart med på det. Fattar ni hur jävla dum man kan få bli? och jag är nog fan dummast som har varit kvar!

NOG NU

Nu har han gått med jätte kliv över gränsen för vad man gör andra, han skiter i och betala in det han lovade att han skulle göra nu den 25 nämligen halva elen som släpar eftersom jag inte har råd och han skiter i det. de står ju på mig så det är jag som kommer i skiten när inte det är betalt.
Han skulle lovade han bet in 5000 kr den 25 i dag frågade jag om han betalt det och fick till svar har inte pengar! men för helvete du fick ut 18000 denna månad och hade ca 9000 i räkningar med dina egna, var i helvete har du gjort av 9000 kr då? Du är så satans jävla dum i huvudet och du kan inte hantera pengar inte hantera ett jävla dugg. DU är störd på riktigt. Men du nu har du gjort ditt nu ska du ut ur mitt liv en gång för alla.

Fan så irreterad jag är

Är så satans jävla irreterad, i går igen så var det inte några regler som gällde för hans son, sonen dök upp runt 23 tiden fast det är sagt 22. I går var det moppen som inte startade.Det är alltid någon orsak till att han inte ska behöva dyka upp den tid som är sagt, och min sambo som är den faga stackare han är vågar inte öppna sin mun åt killen. Va fan vem är det som bestämmer föräldern eller barnet? i detta fall barnet!

Så länge vara det!

Så satans jävla irreterad jag är nu, min sambo hade visa sonen reglerna som vi hade satt upp i fredags och i går så gällde dom helt plötsligt inte längre,grabben stack iväg halv 10 på kvällen för att spela hockybocky. Och då ska han vara hemma senast 22.00 är det sagt på vardagar. Min sambo ringde sonen och frågade vart han skulle, sen sa han bara det är sent! Inget mer om att det är sagt 22 eller att han skaulle komma hem eller något mer. är jag frågade så svarade min sambo han är ju inhoppare, jaha och? Är det sagt 22 så är det sagt den tiden inte någon annan tid. Dom skiter i vad jag tycker helt och hållet, man gör som man vill. Vad ska man med regler till? Är inte dom till för att alla ska kunna ha det så dregligt som möjligt och att det ska fungera? Inte här i alla fall.

Tuffar på

Livet tuffar på, inget händer utan går sin gillna gång, ska det vara så här piss tråkigt och leva? nej det ska ju inte det och man får inte roligare än man gör det har jag hört. Min sambo är en då tråkig person som inte vill göra något men så har han knappt vart utanför blekinge de sista 20 åren heller. Han har inte sett något eller upplevt något så vad vet han om livet? inte ett dugg igentligen han tror att man ska sitta sönder soffan och titta på tv och jobba bara. Jag vill ha ut mer mycket mer! Så var det hans son som var hemma i går igen från skolan, nu fick jag ett utbrått på sonen om just skolan och att han inte sköter den, så nu har han lova att göra det, gör han inte det åker han ut!


Kram på er alla

Försöker men utan respons

I går var det lördag som alla vet, vad gjorde vi då inte ett skit som vanligt. Vi satt i denna förbannade soffa och glodde på denna förbannade tv. Jippi vilken lördag! Jag försökte mysa lite med min sambo, krypa upp mot han och att han skulle lägga armen om mig, mm oj vad han gjorde det självmant, fick ta hans arm och lägga den om mig. Lika i när jag gick fram och kram han fick säga till han och kram mig. VILKET JÄVLA INTRESSE!!!!!!!!!! Det känns så kul och ens försöka med det brinnande intresse han har.

Kram

Japp då har han inte prata utan visa

Ja då har min fega sambo inte prata utan vias sin son vad jag har skrivit ned hoppas han visa vad han själv också har skrivit ned i form av hur vi vill ha det och regler i huset för sin son. Har jävligt svårt och få inte i mitt huvud varför man inte kan prata inte ens med sin son.Är det något son är fel tycker jag i alla fall. Nå ja nu är det gjort ochnu så vet sonen vad som gäller utom det med och sköta skolan för det sa han inte något om, trots att han har sagt till mig att han också tycker att man inte ska vara hemma som sonen är och om man är hemma så är man det även på kvällen. Grabben är 19 år och har sumpa sin skola hela livet han borde ha fåt in i skallen nu att man måste gå annars är man utan jobb i dagens sverige. Och inte fan ska han bo här i alla fall om han inte sköter skolan, finns inte någon som försörjer han då. Och inte vill jag ha en som går och drar benen efter sig,sover halva dagar och uppe halva nätter aldrig i helvete! För hård?! Visst är mycket möjligt jag är, men jag vill ha ordning i mitt liv och jag vill ha det fungerande runt mig, jag har uppfostra två egna barn och det har i alla fall gått förbannat bra för dom, det är ett bra betyg att man har lyckats tycker jag i alla fall. 

Kram på er alla 

Inne på 5 dagen

Så är vi inne på 5 dagen efter hans förbannade tomma löften, inte ett dugg har hänt från hans sida. Vi skulle prata med hans son, har det hänt då ? Nej trotts att till och med sonen har frågat sin pappa i går vad det var vi ville så säger han inte något till han, min kära sambo är nämligen rädd för sin son har jag kommit på, han tycker att jag ska prata med han.....visst fan kan jag prata med sonen inte några problem men jag tycker att pappan till sonen har ett ansvar för grabben och ska kunna prata om saker med han speciellt saker som rör oss alla i form av regler osv. Grbben sköter inte skolan men är ute och springer om kvällarna fast han varit hemma från skolan på dagen,han kommer sent hem på vardagar,tar saker trots att min sambo säger ifrån osv. sånt annser jag att det är min sambo som ska ta tag i inte jag.
Men som sagt han är skit rädd för grabben, sen var det vi han och jag.Han har fortfarande inte gjort en ansats till att vara trevlig,kärleksfull,omtänksam få det att fungera mellan oss utan det är soffan och hans älskade tv som gäller hela tiden. Men han har väll inte haft tid och så är det väll mitt fel som vanligt att han inte gör något, det kör han alltid med när jag säger något. Det är mitt fel att mina pengar inte räcker till mina egna räkningar tycker han, kan det bero på att han inte betalar för sig och sin son kanske? han betalar för sig och sonen mellan 6-8 tusen och jag mellan 9-11 tusen i månaden i vårat boende och då säger han att han betalar för sig och sin son! HM hur då han betalar mindre än mig och jag har bara mig själv boende här?! Min dotter bor i Uppsala och går sista termin i gymnasiet så jag ska försörja henne och försöker göra det oxå men det är svårt för pengarna räker inte eftersom jag får ut runt 11000. Så mine privata räkningar läggs åt sidan elen här som jag var så dum och skrev mig på är ofta obet för jag har inte råd och min sambo som har 10000 kvar till sina privata räkningar när han bet för sig och sin son som han annser han gör, rycker bara på axlarna åt det och tycker att allt är i sin ordning. Men men min kärlek till min sambo som var stark och äkta finns inte kvar mer,min sambo har dödat allt genom att vara den skit han är, fast när jag sagt det till han så fick jag veta att det är mitt fel inte hans! Undrar så vart han laggt sin hjärna


kram på er

Varför skickar man sms på nätterna och frågar om man sover?

Helvete så irreterad jag är, i natt halv 1 började min sambos telefon jävel leva om igen, jag hade somnat men vaknade då naturligtvis av den och sen var det kört och somna om igen. Det var min sambos son som undrade om vi sov!!!!!!!!! men för helvete vad brukar normala göra den tiden och specielt om man ska upp och jobba dagen efter? Blir så jävla irreterad på deras ego, man kan inte tänka på någon annan än sig själva det bara går inte. Så var det min fega jävla sambos tomma löften som gör mig piss off, han har lova att vi ska prata med sonen om regler osv men han gör det inte, har nu påmint han i två dagar och sonen har suttit här i två dagar så det har funnits tillfälle men nej då inte öppnar man mun för det! Så säger min sambo att jag ska göra det, visst fan kan jag det men är det inte hans barn, han son ska kunna prata om regler och sånt med sitt barn? Och bara för att han är rädd för sin son så ska jag göra det, ne du inte mycke. Han är och för blir en stor lögnare i allt, ge mig ett jobb hemma så jag kommer här i från nu

Schäfern våran


Som om jag tror dig

Har haft en hemsk jävla tid ett tag ett långt tag nu, i går skulle jag göra kaffe och bara brast ut i gråt helt utan orsak. Men hur mår man då igentligen? ja inte är det ju bra i alla fall, är många orsaker till varför man inte mår som man ska för mig är det månag faktorer men dom största är att vara utan mina barn som är 60 mil bort,bo i blekinge när jag hatar stället,leva med en man som inte är speciellt snäll och trevlig utan är en självisk person som aldrig någonsin ser att han sårar,trampar andra mäniskor och alltid ska ha det som han vill,känner och tycker vara utan ett fast jobb och en fast ekonomi och att ha vart trackaserad av hans förra fru och en del av hans barn det har gjort att jag mår riktigt riktigt dåligt att min sambo sedan beter sig som om han hade en mindre begåvning när han resonerar och att han suger ur mig pengar så jag hammnar i skullder gör det inte bättre. Jag har nu sagt upp allt jag har stått för i detta hus/hem och vem han ställer i stället struntar jag i för jag står aldrig igen för något där han ska va med och betala för man kan inte lita på min sambo alls. Från fösta stund har det variit lögner och hemlghetsmakeri från han och det har under dessa 2 år som jag nu bott här kommit fram saker hela tiden som han borde ha tala om innan jag flytta hit. Som om jag någonsin igen tror dig? nej du min kära sambo förutsätter i ställe nu att allt du säger inte är sant,vilket kanon förhållande det är då!

kram på er alla ta hand om den ni älskar och visa det för den.

Hur fan kan man göra så mot den lever mde?

Ja så var det tredje dagen vi bråka på rad, vet vad idioten sa i går`? tycker det börjar likna skit, mm vad i helvete tror han jag har tyckt länge då och sagt att det gör, och vem tycker han det är som har gjort att det har blivit så här? Är väl jag antar jag, det är ju jag som tjtatar och att det beror på han att man gör det spelar ju inte någon roll, att han tycker det är i sin ordning att jag bara betalar mellan 9 och 11 tusen i gemensmma kostnaden i boende har en lön på runt den summan så jag är minus när jag betalat det och han betalar runt 8000 och har sen 10.000 kvar till sina privata räkningar det är ju en normal sak och inte något man blir arg och känner sig lurad på men det är ju inte han s fel utan mitt naturligtvis och när jag sagt upp elabonemanget för att inte han ska kunna sätta mig mer i skulld är det jag som är en idiot. inte han som inte har betalt mer så jag har sluppit hamna i skulld och kunna ha elabonemanget kvar.Han säger att han inte tycker den som känar mest ska betala mest det är fel säger han, men att den som känar minst ska betala mer än vad hon får i lön det är ok tycker han.... snacka om skruvad. >För säkerhetsskull så tog vi och klappa till mig igen och tog några stryptag, men denna gång fick det vara nog så jag drog till han över näsan och tänk stackarn har ont i den nu; liten då!
Dont fuck wid the devil

Trög, dum eller bara jävligt korkad?

Man slutar aldrig förvånas, min sambo säger att han inte vill göra något för jag tjatar, find, och varför tjatar man då???? Kan det vara för att han har gjort allt han lovat???? MM, man behöver verkligen tjata på någon som gör det som han säger han ska, snacka om sop ren i skallen, vill inte han ha tjat så får han ju göra det han har lova och inte skita i det som han nu gör.Sen var det pengar han har inte betalt det han ska göra här i hushållet han har sin son bor här men anser att sonen på 19 år inte kostar något mer än vad det gör för bara mig och min sambo, sonen är med andra ord gratis gör inte av med mat,el,schampoo,tvål,pratar inte i tel osv. Jag har en inkomst i bästa fall på 13000 då har jag jaga jobb som en idiot är arbetslös, min sambo har en inkomst på över 20 000 ( men har skullder så dom drar ca 8000 sen en annan skulld på 1000 men så har han ett bidrag på 3600 tror jag det var utöver det så han har ut runt 18000, jag betalar i detta hushåll ca 10-11000 och han ca 6000-8000 och han tycker inte det är mer än rätt på dessa 11 tusen ska jag då även betala uppehälle för min dotter som går sista året på gymnasiet och underhåll hennes pappa och jag bet i var 3100 så 14100 ska jag ut med och får max 13000, hm hur går det i hop? går inte så jag har för att han inte har råd tycker han att betala för det som är för honom och sin son fått en massa skullder nu, jippi!!!! vi har en elräkning på 3 månader nu som ligger var av två hos kalle, tror ni han tänker betala det då...... ne för han har inte råd säger han, men han har råd ändå på något konstigt vis att ha sin son bo här fast han inte betalar för dom utan det är det jag som har åkt på genom att jag betala mer än min sambo...förklara det ni, jag kan inte, hur i helvete kan man göa något sån mot sin sambo?????? vilken jävla gris han är. EGO och SJÄLVISK.


Mitt nya liv

Nu börjar mitt nya liv, jag ska ner i vikt börja träna igen, gå långa promenader och bry mig om mig själv bara och mina barn. Allt annat finns inte för mig mer är inte viktigt mer. Kommer aldrig mer lita på någon och aldrig mer en man. Det är bara jag och mina barn nu. Han ska få se vem han har jävlats med och ljugit för en gång för mycke nu.

Dax igen

Han har verkligen en stor störning i skallen, i går var det ett stryptag som gällde, vad manlig han är!!! orsaken var att jag sa att inte någon från de mina kan komma ner mer sen när han ska ha sin son bo hos oss eftersom sonen måste springa igenom rummet som dom ska bo i och vem fan vill ha en som springer igen det rum man ligger och sover i? Men det var bara för dom och acceptera det för hans son ska va där punkt! Vi får se hur det blir med den saken när jag har tala om för sonen en del saker och tagit en del andra åtgärder för att min sambo inte ska ha ett skit och säga till om mer. Nåja jag blev förbannad på han för att han ska va så jävla självisk hela tiden och gick ut slog upp dören i väggen och slog igen den. Då får man tydligen ta stryptag på någon! FUCK YOU.
Ungen har inte vart i skolan under veckan men är ute och skenar på kvällar, när jag har sagt till om det så är det ok i detta huset men inte i nästa säger min sambo och för säkerhets skull så säger han att det är jag som sagt det.
Som om jag skulle tycka det är okej när jag har sagt att är man så dålig så man inte kan gå i skolan så är man hemma på kvällen också. Det är ju  jag som vill ha någon jävla form av ordning min sambo är för rädd för sonen så han säger inte något till han om något alls, utan säger hela tiden att det är jag som ska säga till han.Som i går skulle han ha sagt till om sonens förbannade tv som har stått på golvet i vardagsrummet i snart en vecka, tror ni han gjorde det då? ne han hade inte haft tid fick jag höra då, har inte du sagt till han då sa min sambo. Men min sambo har tagit hans sons pengar ca 7000 som inte sonen vet om, min sambo sa innan grabben flytta hit när jag fråga om inte han skulle få en nyckel så han kunnde komma, nej för fan han har inte något här och göra, vill inte ha han här. Men sånt vet inte sonen om och jag har en stor lust att tala om det för han. Det är kul jag lämnade ett fast arbete som jag älskade, min familj, barn och vänner för ett liv med min sambo 60 mil hem i från. Och nu vad har min sambo gjor och vad gör han för oss? inte ett skit är bara hans vilja/tycke som ska vara inte någon annans och deffenetift inte mitt.

ja så är mitt liv inte vad jag lämnade allt för direkt långt där i från, men det är vad jag fått

Så länge va det löftet

Jaha ja så länge vara det löftet han gav i går kväll igen för vet inte längre vilken gång i ordningen. Men så fort jag säger något som inte passar så får jag direkt höra att jag gnäller,klagar,tjatar. Så var det igen i dag, han skickade ett sms om jag ville ha sex med han i kväll, jag svarade att det vet jag inte beror på hur jag mår och när din son kommer. Då fick jag till svar att han kommer sent, vilket han inte gjort på länge med undantag av några gånger då han fastna på vägen hos sin faster. annars är han hemma runt 24 tiden eftersom hans tjej troligen inte får va ute längre. Och jag uppskattar inte att ha sex när någon springer ut och in så man får avbryta ligga och vänta sen ska man komma igång igen. men det fattar inte han utan då klagar man. Lika jag sa att sen går det inte och ta hit min familj,vänner och ungar för hans son ska bo hos oss och då måste dom ha han springa genom sitt rum, vem vill ha det? men då klaga jag.
Orkar inte ge mer nu. Det får vara.

Nytt löfte för villket i gången vet jag inte

Så har min sambo nu lämnat ännu ett nytt löfte till mig, att han ska FÖRSÖKA ändra sig, vad då försöka, han säger ju att som han är nu är inte som han är som person utan att han är sån person som lurade ner mig hit, en go,kärleksfull,snäll,älskvärd,brydde sig om, lyssnade och underbar person, inte den själviska, är bara jag som gäller och vad jag vill/tycker, tråkiga,slöa,slappa, skit som han har varit nu under lång tid och som jag har sagt är hans rätta jag som han har visa nu under den större delen av tiden jag vart här. Men nej säger han då det är inte hans rätta jag.Då är det väll inte heller några problem att låt bli och va den jävla gris han varit sen han släpa hit sina ungar i olika omgångar och värst har han varit efter han släpa hit sin son för 1.5 år sen. Sonen styr allt med järnhand när det gäller min sambo, det går inte och säga ett dugg för det går bara inte och genomföra. Så detta eviga tjat som han säger att jag har, när jag fråga varför man tjatar? Om man tjatar för det händer något  av alla jävla tomma löften han ger eller om man tjatar för att det inte händer något? DÅ svarar han för att det inte händer något men ändå är det mitt fel att jag tjatar inte hans eget! Kul kille! Men som sagt nu har det ännu en gång kommit ett löfte då om att försöka, han får väll försöka då men har det inte hänt något på den tid som är kvar tills vi flyttar får han flytta själv och jag flyttar hem. SOm det är och som jag känner nu kvittar det dels för att jag inte vill bo med hans son och dels för att jag inte tror han kommer va på något annat sätt någonsin utan trilla tillbaks till den själviska skitstövel och dels för just nu har jag mer hat än kärlek till han och kaske han har försört all den kärlek som jag hade helt genom att vara så förbannat självisk och att alltid sägar att jag har/gör/tycker fel och att det alltig är jag som är orsak aldrig han. Det dödar det mest stabila förhållande. Att han dessutom gör så att jag har fått skullder är inte saken bättre bara för att han ska ha sin son bo här men inte har råd med det så min lön rycker till det och jag inte har råd med mina egna räkningar.

kram

Igen ego

Tror inte att jag har börja hata någon som fort så mycke förr, han min sambo har verkligen en skada i sin skalle, i går gick jag och min sons tjej och lade oss runt halv 12, min sambo och son tittade på tv det finns inte dörrar i huset för det är ett gammalt torp som är tillbyggt..Jag bad min sambo skruva ner tv, det var med ytterst motvilja ha drog ner volymen och ytterst lite, bad igen och fick ett jävla spydigt svar att han hade det, så jag fick be min son i ställe, Varför kan man inte bara göra en sak utan man måste tjafsa om det?Varför kan man inte förstå att andra som finns i huset kanske vill sova och inte kan det med en tv som går på sorund ljud, om det vart en svensk sak dom titta på så han inte hördd vad dom sa, men det var engelsk så han läser texten, Igen ego så det förslår, skäms för han inför min son.
Fan så mycke jag har börja hata honom, har inte några kännslor kvar och det kommer nog aldrig igen komma några, fan vilken miss det var av mig att släppa allt hemma, ett bra jobb,ungar,vänner,släkt för att få den skiten som har vart här. Han är skadad, han har absolut något fel i skallen tycker han stämmer in på sociopat.Han var en helt annan person när jag träffa han och ett bra tag lyckades han hålla den masken, men undan för undan har den rasa och han har visa mig vem han är.


Bombad

Han är fan inte frisk i skallen, han kan inte bara låta bli och tjafsa om allt, i går höll han på som en idiot om något som jag sagt jag hört något annat om, han kunnde bevisa mig att jag  hade fel men i ställe för att göra det så fortsatte han och diskutera saken trots att jag sa att han skulle lägga av och bara visa mig att han hade rätt. Sen sa han att det var jag som höll på och tjafsa. IDIOT! Är hans specialite att få det till att det är jag som alltid har ,gör,säger fel att det är jag som tjafsar och bråkar trots att det ofta är han som ska ha det sista ordet oavsett om jag har bevisa att det han säger är fel. Han kan inte ge sig och säga förlåt. Samma i går jag slutade kl 18 var hemma 18.15 och vi åt 18.30 men hans son mötte jag på våran väg 18.10 då kunnde inte han vänta 20 min på maten utan måste i väg och träffa sin tjej. Jag tycker att då får man va utan mat oom man inte kan äta när maten står på borden och absolut om man inte kan vänta 20 min på den eller att det inte var viktigare än det han åkte och gjorde. kl 22 kom sonen hem och skulle då sätta sig och äta, jag sa i från att mna äter när maten står på bordet om man inte har en jävlit bra ursäkt att inte äta då. Min sambo han ska äta nu sa han direkt. och då är det bara så anser han. Sen om jag skulle lägga mig för jag skulle upp tidigt eller något sådant, (finns inte dörrar och stänga i huset för det är ett gammalt torp som är tillbyggt) så jag vaknar när dom ska laga mat på nätterna,göra mackor, titta på tv osv. Men tar man hänsyn till det då? Nej för man kan inte det, man vet inte vad det är eller hur man ens stavar till det. Nu har i alla fall jag bestämt mig för att dom får sköta sig själva, jag flyttar in i ett rum, tvättar min tvätt, lagar min mat och skiter i dom.

Lycka till din idiot



Sociopat

Det blir bara värre och värre, han lider av sociopati har jag nog kommit på han kan verkligen inte se hur andra människor känner utan allt kretsar runt hur han vill och tycker. Men nu får det vara slut på detta, han har inte blivit ett dugg bättre och han skyller hela tiden på att det är jag som är orsaken till det för jag tjatar. Men som jag har sagt till han om man gör det som man har lovat så behöver inte någon tjata om det igen. Men han fattar verkligen inte det. Undra om han har en lågbegåvning? Han tycker inte han har gjort något fel någonsin, som i går då satt han säger han kvar på jobbet i nästan 3 tim, varför gör man det? Antingen så skämdes han (vilket han ska) eller så var han hos någon annan. Troligen så skämdes han och han ska göra det ännu mer i så fall, mina ungar undrar vad det är som inte är som det ska.Det är jag som får stå oc tycka han är så pinsam fast det inte är jag som ska tycka det. Så länge jag vet att jaag har rent mjöl i påsen så skäms inte jag i alla fall.

Kram

Gått för långt

Nu har min sambo eller vad jag ska kalla han gått för långt, Min son har vart här nere eftersom han inte mår bra, min goda idiot till sambo har inte en kr eftersom han dels har skullder över öronen och dels inte ett dugg ekonomiskt sinne och inte råd med att ha hans son boende hos sig men propsar på att fortsätta ha det. Då har han och hans son ätit i en veckas tid nu upp min sons matpengar och nu är dom slut, men tror du att min sambo har dåligt samvete och fixar fram pengar då? ne inte ett dugg, han anser att alla ska äta på min sons matpengar! Att när jag blev förbannad på det så var det jag som tjaffsa och tjata och framför allt har fel och han rätt som vanligt. Då tycker min sambo att det är i sin fulla rätt att leva på andra bara för att han inte klarar av sin ekonomi pga hans taskiga ekonomi och för att han ska ha sin son boende här har jag fått lov att betala ca 3000 mer i månaden än vad min sambo har för sin son och han själv. så jag har också fått skullder nu. Mina känslor är nästan slut för han nu. Han är en självisk, omogen, ansvarslös skit.

grilla korv

Går dagen var kanon mysig, vi grilla lite korv i öppna spisen och åt lite glass, var lugnt och skönt.
Nu har jag hjälpt min son med att ta tag i sin utb, där han ska börja med att läsa två ämnen på kvällstid, har även fixat adressändringen. I dag så ska vi sätta oss ner och gå igenom vad han vill göra och vad han tycker är kul, så han kommer i gång med det igen. Han behöver dom sparkarna i arslet just nu för att ta stegen.
Hoppas han är kvar ett tag till här nere han behöver nog det tror jag.
Annars så lunkar det på för oss min sambo och mig, vi har det inte alls specielt bra men det går. Bävar för flytten och känner inte alls för det. Vill rent av inte flytta med dom. Så hur det blir får vi se.

Kram

Äntligen

http://www.aftonbladet.se/wendela/article6394296.ab

Kan det vara så att det äntligen är över med alla sjukligt trådsmala modeller och att unga tjejer änligen inte behöver ha kravet att se smal ut?

Snart en vecka :)

Så har snart min älskade son vart här hos mig i en vecka, fan så underbart skönt det är och ha han här. Skulle vilja att det altid är så, ha mina troll nära både min dotter och min son. Tror han skulle behöva bo här ett tag och komma igen ordentligt. Men det har han troligen inte någon möjlighet till eftersom han har en sambo och det är inte troligt att hon skulle släppa Uppsala. Är lite orolig över deras ekonomiska situation hans sambo har varken arbete eller utbildning så han får dra hela lasset själv med alla räkningar och mat. Det är inte alls bra tycker jag, men jag kan inte säga till dom hur dom ska ha det i sitt liv utan dom måste själva lära sig. Men visst är det jobbigt och se att det är en orsak till att han inte mår som han ska. Om man ändå inte var så maktlös i och göra saker för sina barn, man kan finnas där och man kan ge råd men sen är dom vuxna och måste själva avgöra hur dom ska göra.
Nåväl allt löser sig med det. Sen har vi min sambos son som håller på och driver mig till totalt jävla vansinne, han är så slapp och bekväm, gör exakt det som behagar han och skiter högacktningsfullt i vad andra tycker och vill. Han plockar inte undan efter sig, kommer och går som han vill, hjälper inte till med hunden,skottar snö eller hugger ved.Inte ett skit gör han. Han drar iväg 30 min innan maten är klar och kommer hem mitt i natten och då ska han ställa sig och fixa något och äta så han väcker mig.Han kan va hemma från skolan med vara ute på kvällarna och löpa i byn. Hans kära pappa säger inte halv 7 till han utan han får hållas, trotts att han vet vad jag tycker om det att jag vill ha ordning och reda runt mig. Men han är lika slö och bekväm i och för sig. Vi ska flytta nu i Mars och tyvärr ska sonen med, ser inte alls fram i mot det, NU ska jag behöva ha han inne i huset (tidigare har han haft ett rum övergaraget) hela tiden och han tar inte hänsyn till andra så det blir inte kul alls. Mår nästan skit över det. Vill inte ha han bo hos oss, vill inte ha hans slöa,bekvämma,störiga person runt mig.
FUCK

Verkar må bättre

Min son som har varit här nu sedan Måndags verkar börja komma igen nu och må lite bättre, hoppas så att han nu inte får flera såna panikatacker och att han inte börjar må dåligt igen. Är för jävligt när ens barn mår skit man känner sig maktlös och man vet inte hur man ska göra för att hjälpa dom på bästa sätt heller. Men nu för tillfället så tror jag det bästa för min grabb var just att komma ner hit till lugnet och bort från alla måsten. Tror att hans tjej fick ett jobb och inte va så gnällig hela tiden på allt så skulle det vara lite bättre för dom båda.
Nu skulle jag vilja ha ner min tjej också, ska försöka få ner henne över februarilovet om hon inte ska jobba då vill säga. Annars så lunkar det på i samma jävla lunk, inte några förändringar från min sambo han är samma slöa,tråkiga vill inte göra något ljuger om saker person. Han kan/vågar inte än säga ifrån mot sin son utan vill att det är jag som ska göra det. Kom en anmälan igen på hans andra ungar som inte bor här utan med deras mamma, fattar inte hur soc kan blunda hela tiden för det och inte göra ett dugg, Dessa barn skulle ha det bäst om dom fick bo hos någon som klara och orkade med dom. Visst är dom goa, men dom har absolut inte en enda tillstymelse till form av uppfostran, helt jävla vilda och kleptomaner. Tar allt som går även det som sitter fast. Fattar inte hur man kan göra så mot sina barn som man gör i den familjen.

Kram på er alla

Nu är han här

Så har min älskade son kommit hit, nu ska han få lugn och ro, få komma i kapp sig själv och hans medicin ska få verka. Är så underbart och ha han här att få rå om han och hjälpa honom när han har jobbigt.Så här är det jag vill ha mina barn nära, finnas för dom, hjälpa dom. Är så en mamma ska va, nu skulle bara min underbara dotter vara här också så vore det fulländat. Älskar er två mina fina underbara ungar.

Vad ska man göra, hur ska man göra


Just nu är det mycket som är tungt, min son på 22 år mår skit med panikångest attacker som han får oftare och oftare , han har en tid i dag hos en läkare och jag hoppas så att han nu får det han behöver och att han får bli sjukskriven en stund . Så han kan komma ner hit till mig och jag får ta hand om han ett tag, Det är så jävla tufft och ha honom 60 mil bort när han har det så här just nu, vill bara släppa allt och åka hem till han. Vi får se i dag nu vad som sägs och om han kommer ner annars så åker jag troligen hem och blir hemma. Min sambo har nu äntligen fatta att han får själv betela för sin son om han ska ha han bo här, satte mig och pratade med hans son om hur det låg till med allt förra veckan ,och med min sambo han blev tokig men det skiter jag i för det är ohållbat för mig att leva så. Och han har dessutom tagit hit han utan att först ta det med mig, Min sambo fattar inte ändå att dom två kostar mer än mig som en ensam, utan sa att don två delar på min sambos del, ok sa jag då delar ni på en potion mat, en av er får duscha osv, tog en mjölk och slog ut den, sa att ni har bara en liter mjölk inte två, och när den är slut kan ni inte köpa en ny utan får vänta några dagar innan eftersom den skulle ha räkt längre om det bara var du som drack av den. I bland undrar jag verkligen om min sambo är dum eller bara gör sig dum. Men nu har han i alla fall gått med på att bet för två alla rörlig utgifter som blir dyrare ju flera som andvänder det.

Kram på er alla

20100101

så har vi det nya året här då frågan är kan det bli sämre och värre än 2009? Ja säg det om man kan sia ändå men jag har i alla fall bestämt mig för att det ska bort några kilo mellan 5-10 närmare bestämmt och att om min sambo inte ändrar på sig innom några månader och att han håller det han har lovat nu at betala för sin son så är det en flytt hem till Uppsala som gäller för mig. Orkar inte ha det som det varit under förra året mer.
Så vi hoppas nu att ändring sker.

Ett riktigt gott nytt år på er alla


RSS 2.0