Hemma

Har vart hemma i Uppsala nu sen i Torsdags och har haft det kanon, visst saknar jag min sambo men det är nog inte direkt ömsesidigt. Han har inte hört av sig till mig om inte jag har hört av mig, i går ringde jag vid 22 tiden och svaret jag fick var det var märkligt att man inte får äta ifred. Hur i helvete ska jag veta att han sitter och äter och vid den tiden. Så jag sa bara hur fan ska jag veta du äter och vi hörs någon anna gång och la på.Han fattar inte hur jävla illa han gör mig hela tiden, måste faktiskt vara ett fel på han eller så är det helt enkelt så att han inte älskar mig och skiter i mig. Vilket är det som är troligast. JAg vill så gärna ha det som det var innan han släpa in hans ungar i vårt liv, dom som han aldrig har brytt sig om tidigare mer är den älsta.

Träffade en kommpis till min sambo

Träffa en kommpis till in sambo i kväll som jag stod och pratade med länge, vi prata mest om min sambo eller rättare sagt bara om han . Killen som är en gammal vän talade om en hel del för mig som jag i och för sig redan visste men det blev en bekräftelse för mig. Han tala om att min sambo ljuger ganska mycket och varför han tror han gör det. Att han har haft den livsstilen med sin förra fru och att det sitter kvar än. Att han inte har många vänner här och varför, om ryktena som snurrar om min sambo och att en del av dom inte är rätt men en del är rätt. Hur min sambo lånar pengar,hur min sambo inte kommer sig för med något. Hur min sambo blir omogen och tjurskallig och då sätter sig helt på tvären i allt. Hans vänn sa oxå att det ända sättet för min sambo att komma ur den spiral av olycka är att ta sig från blekinge och som han sa han har ändå inte något kvar här. Han tala om hur hans ungar springer och snor i affären där frun till vännen arbetar. Det var så mycket som stämmde med allt som jag har fått se och höra av andra. Hur min sambo hållt på med bilar och hur han blivit utnyttjad av kommpisar osv
Var riktigt skönt och prata med hans vän som jag dessutom uppfattar som reko. Jag passa på och tala om samtidigt hur vi hade det och vad som vart och hänt i våra liv. Hur vår ekonomi såg ut och vad jag fått betala osv.
Min sambos vän skulle själv börja prata med min sambo om att han tyckte han borde flytta här i från och det känndes oxå skönt att ha hans stöd i det.

Hem

Känns så sjukt skönt att jag ska hem på torsdag för en anställnings interljuv, gud vad jag hoppas på den nu, så måste jag ha en lägenhet oxå men det löser sig säkert det om jag får jobbet. Äntligen kommer jag i från detta skit som jag vart i. Han jag delar tak med har nog nu fatta att jag är på väg, han har i går bomba mig med frågor på sms. OM jag träffa någon ny redan bla. Han fattar verkligen inte att allt beror på honom att han har på egenhand gjort så vi inte ska lvea längre med sitt jävla sätt och vara. Men han är svag och feg han törs inte ens stå för hans handlande utan lägger allt på mig. Det är jag som gjort han så. tragiska människa, hans förra tjejer säger samma sak som mig att han förändras efter ett tag och dom har utan att jag sagt något tala om hur han gjort och varit mot dom. Exakt likadan! Så det är väl dom som har gjort han så då oxå då, patetiska man! Hittade han på e-kontakt oxå med bild och allt, och idioten förnekade att han fanns där fast jag satt med hans bild framför mig, hur dum är man då? Han lever i en fantasivärlds där lögner är en verklighet.
Den ska jag äntligen ur nu!

Kram

Helt jävla störd

Han är verkligen helt störd, kom hem i dag och  ja tala om att jag kört hans syster in till byn, han börja fråga ut mig och så kom vi in på ett papper han skrivit på (fullmakt) som han sa att han skulle säga att den inte gällde , jag sa då att det kanske är lite sent påtänkt nu och han blev helt jävla rabbiat, börja gapa om att jag tjaffsa om det och var helt jävla otrevlig. for i väg ut och börja med veden, ja åkte i väg en stund och kom sen hem igen, fråga om han skulle va sur hela kvällen, fick då att det var jag som var sur! var inte ett skit sur alls men men han har ju alltid rätt så. Sen var han på stackasr hunden och gapa och slet han i pälsen, sa åt han då och då fick jag värdens jävla utskällning och att jag skulle hålla käften. Sen var han så jävla otrevlig och gapa mot mig. Han har fel i skallen, stort jävla fel. På torsdag åker jag hem ska på en anställnings int och jävla vad jag hoppas på det jobbet så jag kommer här i från nu en gång för alla. SJUKA JÄVELN

Pittbull

Ja så var en dag till över och en dag till närmare mitt uppbrott från min sambo närmare. Känns förbannat skönt att det är beslutat från mig att inte lägga mer tid och energi på en som inte är som han borde. Men jag testar honom lite innan för och se bara om han kan ändra sig som han säger om jag inte som han säger tjatar och gnäller. Men det är svårt eftersom jag får höra att jag gnäller när jag säger det är kladdigt ute för det regnar,för jag säger att det blåser,regnar att jag är trött och så vidare och tjatar gör jag har jag fått i mig när jag försöker prata med han om hur allt känns för mig och hur jag mår av allt, han säger att han gör inte ett skit om jag tjatar så han tycker jag ska hålla min käft och finna mig i allt. Som i går kväll var vår tv på högt eftersom han är halvdöv och hans son hade gått upp till sitt rum, jag fråga grabben om vi skulle dra ner ljudet och han ville det, jaha då fick jag en sur kommentar från min sambo :att du bara orkar fråga han , så jag sa att jag ville bara visa hänsyn men se det var ett jätte fel av mig att jag gjorde det och när jag inte gör det är det oxå ett jätte fel. Min sambo var skir grinig och tvär när han kom hem i går, prata knappt med mig och om han gjorde det fräste han mest, han var sur på sin syrra och bror för att dom två vill något helt annat än min sambo när det gäller hur en sak ska skötas.JAg höll mig och sa inte ett ord om något som han kan få till tjat och gnat från mig, sen prova jag med att säga att jag älskar han, men fick jag någon feelback ? nej inte et skit, han kan inte säga det. Det är skit att jag gick på han från början hade spara mig mycke tårar. Men men ,jag har i alla fall en del kul som hänt och det är att jag har fått kontakt med en massa gammla vänner, En kille jag hade för många år sen har oxå hört av sig för att vara min vän. Det finns så många där ute som vill mig väl och vill att jag mår bra så varför ska jag vara kvar med en som med öppna ögon sårar mig.

Kram på er alla

Hur störd får man vara

Han har verkligen gått över alla jävla gränser som finns att gå över nu. Han har sagt att min vilja,önskemål och hur jag mår är inte viktigt för honom och att han inte bryr sig i det. Han har sagt att det är enda som är viktig är hans sons vilja och tycke. Han son som han tog hit för snart 2 år sen utan att innan prata med mig och som jag sedan dess har fått försörja eftersom min sambo inte har råd! Men min sambo anser att han har försörjt honom trotts att min sambo inte ens har betalt hälften av vad vårat gemensamma boendekostnad har vart. Jag har hela tiden fått betala minst 2 tusen mer varenda jävla månad och sen för min dotter eftersom jag enligt lag är skylldig till det. Men när jag säger något om det till min sambo så blir svaret, hon bor inte här så hon hör inte till familjen! Vilken jävla familj? den som jag har blivit påtvingad utan att blivit tillfrågad om jag ville ha den familjen! Min sambo är den mest falska person jag träffat överhuvudtaget, han ljuger om allt möjligt och jag kommer på att han gör det oxå, har bevis för det men den dumma jäveln fortsätter blåljuga mig rätt upp i ansiktet! Sen säger han att det är mitt fel att han ljuger! Han säger det är mitt fel att han gjort valet att inte ha sina barn varranan helg, för jag har sagt att jag inte vill se efter hans barn utan att han får göra det själv. Då skulle den stackars jäveln inte få vara ledig en enda helg säger han eftersom han jobbar varranan och skulle han ha sina barn varranan skulle han aldrig vara ledig! Men den dumma jävlen tycker att det är ok om jag jobbar varranan och ser efter hans ungar min lediga helg! SJUK ! HAn säger det är mitt fel att vi har fått ett dåligt förhållande, att det är för jag som han säger tjatar! Men varför någon tjatar det kan han inte fatta, att det är just pga honom och att han gör saker som har inverkan i vårat förhållande utan att jag har något och säga till om, att han har sen långt innan jag flytta ner gett en massa löften som han aldrig har haft en tanke på och infira.Löften är enligt honom inget man behöver hålla!

RSS 2.0