Mitt fel!

Fredag och hans ungar kommer hit,phu tack o lov så jobbar jag hela helgen. Men han har nu förstått att jag inte tänker ta hand om hans ungar mer. Försökte i går att förklara för honom att om han från början hade lyssna på mig och hur det faktiskt är när dom är här, hur jag upplever allt och hur jag tycker det är med dom och hade tagit tag i det i ställe för att säga att jag bara gnäller så hade det kanske sätt anorlunda ut med att jag skulle fortsätta se efter dom. Men han vill inte se det så utan han tycker att jag ska ta det, han säger att rom byggdes inte på en natt heller, sant! men nu är det så att dom har ju varit här i snart ett år och det är precis lika ännu. Får man inte något stöd av pappan i fråga utan han annser att det enbart är gnäll så är det inte lätt för mig i det här fallet och få någon ordning på dom. Det var som för någon månad sedan, dom hade bara varit helt jävla vidriga hela lördagen, Dom hade åkt upp på rummen flera ggr och jag hade tjata skallen av mig på dom, när min sambo kommer hem talade jag om hur det varit i stället för att ta det med dom så åker han och köper godis till dom, när jag sa det till honom att tycker du dom gjort sig förtjänta av godis fick jag till svar det är ju lördag och då ska det vara godis. Blev man trött då eller? Eller när hans 11 åriga son sparkade efter vår hund och jag såg när han gjorde det ( min sambo var då hemma) jag sa åt killen och förväntade migdå att min sambo skulle agera som satt i soffan, men ike inte en reaktion från han. Om dom åtminstonde hade haft en mamma som hade haft alla skruvar på rätt ställe, så hade man kunnat agera på annat sätt med ungarna, men hon är ju inte klok på ett enda ställe. Hon har ju skrikit i telefon att jag inte har ett dugg med hennes barn ( då är det inte min sambos helt plötsligt) att göra. till dom säger hon att dom inte behöver lyssna på mig. Hon har försökt sätta dit mig för misshandel på älsta dottern när jag tog tag i henne då när hon bodde hos oss och höll på och rymde. Törs ju inte säga eller röra ungarna, och min sambo törs ju inte säga åt sin förra fru eftersom han är rädd för henne. Så nu annser min sambo att det är mitt fel att han inte kan ha sina barn, i stället för att antingen ha lyssnat från början som jag bett han om och agerat eller byta sina helger till sin fri helger och själv ta hand om och umgås med dom. Är så vansinigt trött på allt.
Men men så skall väl ett liv i hop med någon som har mer barn än man klarar av se ut.

Kram på er alla

Så har jag nu sagt i från !

Så nu var det gjort, har sagt att han själv får ta hand om sina alla barn, jag ser inte efter dom mer. Det känns jävlig skönt måste jag få säga, men jag kommer få skit för det. Hans barn har som jag tidigare skrivit ingen uppfostran utan man har tillämpat fri sådan, i all ära friuppfostran men det fungerar inte på hans ungar i alla fall. Dom är mer vilda en tama tar allt dom kommer över både lösa ting och fasta. Varje gång dom varit här så måste vi gå igenom deras väskor samt kläder för att ta tillbaks det som dom tagit och inte är deras. Ändå så förnekar min sambo att hans barn är så, blir man trött eller blir man trött.Han säger att han känner dom, hur kan man känna någon som man inte knappt träffat på över 5 år?? Sedan dom skilde sig har han haft något av barnen någon gång bara, han vet inte vad dom gör, hur det går i skola om dom har kommpisar inte ens vad dom äter. Ändå så säger han när jag sagt något att det inte stämmer att dom inte gör så. När dom är här så arbetar han mellan 12- 13 tim per dag han träffar dom en stund på kvällen några tim. Han ser inte när dom sparkar efter djuren, inte låter dom vara utan är på dom och pickar hela tiden trots att jag säger till dom säkert ett 20-tal gånger per dag och låta bli.Hur dom ljuger och far runt, inte sitter när dom ska äta utan far upp och ned vid bordet. Jag kanske är hård men man ska fan i mig lära sig respektera andra, höra vad som sägs till en och kunna uppföra sig. Med andra ord vanlig jävla folkvett! Hur ska någon som inte fått lära sig respektera, lyssna osv kunna hantera ett vuxet liv? Kunna hantera ett arbete där någon säger vad som skall göras?! Men hans barn gör ju inget det vet han som inte träffar dom! Men nu så får han ta hand om det själv i alla fall och det är det samma som att han inte kommer ha dom alls. Så får jag skiten för det oxå ska ni se. Han säger att han inte tänker byta helger och ha dom när han är ledig för då är han aldrig ledig, har sagt att om man har barn så är man inte ledig.
Det är märkligt att man inte tänker sig för innan man skaffar så många barn, att man ska ta hand om dom och orka med dom. Jag får inte in i min skalle varför man skaffar så vansinigt många!? Det är ju lika med hans förra fru, hon pallar ju inte heller med dom uten domfår springa vind för våg och ingen koll alls. Är det snällt mot barnen???? Vad ger man dom för liv och start????
Nåja nu är det som det är med det och jag ser aldrig mer efter dom i alla fall.
Kram på er alla och ha ett bra liv.

Helgen över

Så var det måndag igen, jag har det så tråkigt här nere och längtar hem så fruktansvärt mycket, men den man jag lever med vägrar flytta på sig trots att han inte har något specielt som håller honom kvar här i denna håla.
Jo han har ju barnen men jag har ju också barn som bor 70 mil bort från mig, jag vill flytta närmare dom och tycker att vi kan bo mitt i mellan våra barn, men det är tok vägring från hans sida. Jag tror att det är så att han inte vågar flytta för att hans förra fru håller honom i ett gärngrepp, han vill inte lämna detta ställe för att han är rädd för henne och hens svärmor (förra). Det är fruktansvärt jobbigt för mig att försöka anpassa mig här, jag har levt i en stor stad hela mitt 42 åriga liv, jag lämnade det med allt vad det innebär,vänner,jobb, syster,föräldrar och mina barn som visserligen är vuxna men ändå.
Här nere har jag absolut inget, förutom ett gäng odrägliga ungar som jag ska ha hand om varranan helg mot min vilja. Sen är det det vi bråkar om hans ungar och förra fru hela tiden. Att han måste själv ta hend om dom eftersom han inte annser att dom är ouppfostrade och vidriga. Har sagt att han jobbar 12 tim om dagen när dom är här så han ser eller vet inte vad dom händer då. Men att han har dom väl för att kunna träffa dom och umgås med dom, så han kan byta helg och själv ta hand om dom. Nu sist i helgen så brakade det lös igen om hans ungar, har sagt att nu får det vara nog han får fixa med dom hur han vill för jag tar dom inte mer........!
Kanske är hemskt av mig men jag orkar inte med at tjata från det vi stiger upp tills dom lägger sig i 3 dagar,om dom åtminstonde lyssna men det är troligen svårt att lära om från att h en fri uppfostran till att plötslig lyda och lyssna.
Så jag hr haft en fruktansvärd tråkig,hemsk och värdelös helg. står inte ut här längre!!!!!!!!!!

Ny dag

Så var det en ny dag, Ska hämta en av hans barn för att sitta och hjälpa honom med läxan, Har ingen lust alls med det, men gör det ändå för jag tycker så synd om ungen som inte kan läsa, skriva och räkna. Tänk om det ändå var körkort på och få barn, det skulle kanske inte vara en så dum ide. Vad många barn det skulle vara som slapp fara illa, som slapp att få föräldrar som inte bryr sig om dom. I bland så tror jag i alla fall när det gäller förra frun här att hon skaffade en massa barn för att få en massa bidrag och slippa jobba! Visst är det väl tragiskt om det är så, vad tänker man på då?
Man ska lixom ta han dom barnen också man ska orka med alla barn. Men i det här fallet är det tyvärr inte så.
Tragiskt och synd om barnen, alltid dom som blir lidande.
Kram på er alla

Vad gör jag allt detta för????

Fattar inte själv varför i hela fridens namn jag ställer upp på allt när det gäller barn och förra fruar. Allt började i Maj förra året igentligen i och med att man sambos ena dotter flyttade till oss för att hans förra fru inte längre ville ha med dottern och göra (ja ni läste rätt), tjejen är var en då 16 åring med allt vad det innebär.Alla barnen i den familjen har total avsaknad av uppfostran så kallad fri uppfostran vilken nu gör sig påmind på alla sätt alla barn utom ett är soc inblandad i.Men dottern i alla fall flyttade till oss allt gick jätte bra för första gången under hennes 16 åriga liv skötte hon skolan, jag satt med henne på kvällarna och hjälpte henne med läxor, körde henne till stallet och försökte finnas eftersom hon aldrig tidigare upplevt att det finns vuxna som bryr sig. Detta störde tydligen mamman eftersom jäntan på kort tid gjort stora framsteg och skolan gav henne massor av beröm,  hon var inte längre ute och drev på kvällar osv. Alla barn har en halv bror som dom träffat ca 3 ggr i sitt liv var av det var över 5 år sedan sisit. Han är inte an person man önskar att barnen ska se upp till då han har många problem och har/är kriminell, honom tar man ned hit bara så en då,och allt brakar lös för tjejen som har en del problem och är otroligt lätt ledd. Hon började rymma hem ifrån, gick inte till skolan för att få vara med sin halv bror och allt med den goda moderns vetskap även mormoderns vetskap.När hon fick utegångsförbud och skulle upp på sitt rum en av gångerna så ifråga satte modern bestrafning och tyckte att det var väl inget. Min sambo bad sin förra fru och svärmor att låta bli att lägga sig i fick till svar att dom gjorde som dom ville osv. Det slutade med att modern skulle anmäla mig för misshandel av dottern som hon några månader tidigare hade sagt att hon inte ville veta av längre.Och detta baserat på att jag tog tag i henne för att hon skulle gå upp på sitt rum. Sen har det avlöst problem efter problem, det kommer fram det ena efter det andra, nu har vi den ena sonen boende här, en av dom andra sönerna som är gammal nog att snart gå upp i gymnasiet har jag upptäckt inte kan läsa,skriva eller räkna kan inte ens klockan.Så nu har jag min dumma nöt tagit eget inseativ till att ta hem killen 2 ggr i veckan för att göra en massa extra uppgifter så att han inte blir annalfabet. Mamman gör inte ett dugg med barnen, ingen hjälp med läxor, låter dom löpa vind för våg, dom snattar och tar av kommpisar saker, dom åker dit, men hon sitter fortfarande på sitt arsle (ursäkta och gör inte ett dugg för sina barn utan hon lutar sig tillbaks och låter det gå åt helvete för dom alla. Nu bor två på fosterhem och dom andra har soc ögonen på eftersom skola och grannar även affärer där dom tar gör anmälan. Men varför jag gör allt detta kan man undra för jag får bara skit från moder och mormoder!!!!!!!!!!!! Helt otroligt när ingen av dessa kvinnor är kappabla till och uppfostra och ta hand om barn.

Trött

Jaja så var det då dax igen, nu har vi bråkat över hans ex igen, Det är märkligt vad han ska ta allt hon gör i försvar hela tiden. Vet inte om det finns så mycke och försvara igentligen när det gälller henne. Det handlar hela tiden om att han inte törrs säga i från eller säga något överhuvudtget till henne. Hon styr och ställer över hans liv och han tycker uppenbart att det är okej, jag vill flytta här ifrån eftersom hon och förra svärmodern bor välldigt nära, men det går han inte med på. Jag håller på att bli snurrig här, har tala om det för han men det bekommer inte honom tydligen eftersom han total vägrar. Tråkigt! Nu vet jag inte hur jag ska göra längre med oss, vill inte bo här med en föredetta fru och svärmor i hasorna men vill inte lämna min sambo. dillema

Varför finns det alltid problem med före detta ????

Jag är sååååååå trött på före detta fruar som tror att dom fortfarande kan styr i sina förra mäns liv. Fast jag är någ ännu tröttare på att man låter sig styras! Den man jag lever med var gift med en annan kvinna i över 10 år dom har barn och varit skilda i en massa år, ändå så ska hon lägga sig i och styra. Varför är det så????? Jag har försökt få min sambo att säga i från till henne men det är som en osynlig makt som finns från henne över honom. Han ska hela tiden dannsa efter hennes pipa och det står mig upp över halsen. Hon gör inget med deras barn, inte ens hjälp med deras läxor får dom. Utan jag åker och hämtar hjälper med läxor och så tycker jag då att det minsta hon kan göra är att hämta barnet hemma hos oss efter. men icke sa nicke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad gör man?????

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0