så var det med det

Jaha ja så var man här igen då, nere hos en så kallad sambo. Fy fan. Vi hade sagt att vi skulle sätta oss när jag kom ner och skriva ner vad hur vi ville ha det och tillsammans komma fram efter det till hur det ska va. Han var med på det, tror du det hände då? inte då utan då var han underbara kära tv viktigare så han satt där och skyllde på att han skulle jobba i morgon (som i dag). Jaha sa jag då och den är det nyår och sen ska jag på bio och sen jobbar jag oc´h sen du igen när ska vi göra det då tycker du? var min fråga då till honom.Jag sa att jag skiter i det här nu är inte ditt intresse större så är inte mitt heller det, då får det vara. Jag gick och duscha och la mig, han kom efter en stund och vi skulle ha sex tycker han, mitt i akten så svävar hans förbannade 19 åring in och jag tpp lusten helt. Så det fick vara, så är det alltid hans son svävar in och hr inte någon som hellst respekt för att det finns vuxna som har sex (sonen bor över garaget inte inne) men sk in varend jävla kväll och äta eller något annat. Så har jag det alltid och min förbannade sambo fattar inte att det inte är det mest upphetsande som finns när ungar svävar in mitt i och att jag tappar lusten. Då är det mitt fel. SPYR på allt .
Men annars har min jul vart helt sjuk underbar med min familj och ja har bott hos både min dotter och min son. vi har haft det jätte härligt.
Längtar hem till dom så det gör ont.

Mjölk ko

Fan så jävla trött jag har blivit på att jag ska betala för min sambos son, Jag har en egen dotter som jag har ett ekonomiskt ansvar för och måste betala för. Inte hans ungar! Har nu i 3 månader sagt åt mn sambo att han får börja betala för sin son om han ska ha honom bo hos oss, men nej inte en jävla kr har jag fått. Nu skiter jag i och betala för maten och för elen. dom får slå av den. Har inte råd och stå för över hälften av kostnaderna i vårt hem och för min dotter. Men min sambo har verkligen en skruv lös när det gäller ekonomi. Han har en usel ekonomi och inte råd med några utsvävningar alls. Enbart det som är viktigt, sa att nu får elen vara obetald har inte råd med den, jaha sa han, men därimot så ska han betala 1800 i bilskatt, inte på sin bil utan sin sons. Så bilskatt för en bil till en son som inte har körkort är viktigare än el! Är man skadad då?

Kram och god jul

Kan bara inte

Det går inte och ens försöka vara trevlig längre mot min sambo, försöker men det går jävlar inte. Har inte något och säga honom ens, så vi sitter i varsitt rum eller i soffan och är helt tysta. Lägger oss utan att säga något inte ens god natt. Man skulle väll kunna säga att det är över nu att det inte finns mer kvar. Vet inte om han vill heller mer tror inte det. Men då försvinner hans mjölkkalv på pengar och han klarar sig inte.Så han vill nog inte för den skull att jag försvinner ur hans liv men om det inte var för det så. I går kväll när vi laggt oss så kännde jag bara fy fan va det stinker i sängen! Min sambo har tydligen inte hittat in i duschen på många dagar trotts att han ahr jobbat. Km på att han har inte duschat sedan i måndags inte undra på att han luktar fan, till och med det är han dålig på hygien. Känner han inte själv att han luktar? Nåväl, på tisdag åker jag hem och är hemma en vecka ska bli så underbart skönt ska ni veta, träffa mina älskade ungar, föräldrar och mina få vänner som jag har kvar. Leva helt enkelt. Längtar så efter att få komma hem igen!

Kram på er alla

Suck

Fy nu vill jag bara hem till Uppsala, har verkligen lessnat på det här nu och har inte ens lust att försöka mer. Varför har det blivit så här? ja det är väl mycket för att min sambo inte kan se andras behov utan att hans alltid ska gå i första hand. För att han ljuger mycket, inte talar om saker för mig, att det aldrig blir något av hans löften, att vi inte en enda gång har fått en egen helg för oss själva utan hans 19 åriga son alltid är här, för att hans 19 åriga son ringer så fort vi inte är hemma och frågar var ni är när vi kommer osv. Och för att det alltid är en massa jävla bortförklaringar på allt och för att så fort jag säger något vad som hellst är det fel. I dag ex så har det ju kommit en del snö inte mycket men det är vitt i alla fall. Jag sa att det var nog ca 3 cm uta, men då måste han naturligtvis direkt säga att det är 4 cm. Visst det är löjligt att irretera sig på en sån sak, mengrejen är att det alltid är så. I går tex så sa jag att det är väl bättre att hans son är hemma o pluggar i stället för att vara ute och renna på kvällarna eftersom han inte klarade historia,matte och inte lämnat in en uppgift i tid eftersom den inte är klar. Då började han direkt med att han skulle få göra det nästa termin och sånt, men sa jag det blir ju bara mer för han och göra när det hela tiden skjut upp , de prov som ligger på framtiden flyttas inte på bara för att din son inte är hemma o pluggar och klarar proven direkt. Men det var givetvis fel så var det ju inte.  Så är det med allt.
Vet ni jag är såååååå himmla trött och less på min sambo så jag kan trist nog spy på han. Snacka om att blunda för sanningen. Det är samma med hans övriga ungar han har 6 barn 4 av dessa har utretts för adhd och fått dignosen den 5 ska väll oxå utredas. Men dessa utredningar är gjorda på ett besök hos en psykolog inte mer. Jag har sagt till min sambo att dessa utredningar är jätte stora och tar jätte lång tid med en massa träffar med olika. Och att om man uppfostrar dom i stället så försvinner diagnosen i ett nafs. Men ne det är inte så. Hur stor är risken att få 5 av 6 med adhd????? inte så stor.

TRÖTT BARA


Börjar fatta

Kan de va så att min sambo börjar fatta nu, fatta att det inte blir vi om vi ska vara kvar här nere och om det ska va som han vill hela tiden. Kan de va så att det har gått upp för honom att min kärlek börjar dö ut när den inte får någon näring. Möjligt att han har börja fatta men jag tror ändå inte att det är så.

kram på er

Var?

I går hade vi en diskution om var vi skulle bo, han vet att jag ska hem igen och att jag inte alls trivs här och absolut inte ute i skogen, men min sambo är så satans ego så han kan inte förstå vad andra känner eller tycker. Det ska va efter hans pipa hela tiden och det börjar bli jävligt tröttsamt. Nu ska vi titta på ett ställe som också ligger ute i skogen långt på landet. Och när jag säger att jag inte vill de så kan han inte förstå det, han säger han ska bo på landet för det är lungt, fridfullt och så har man trädgård. Men han är aldrig ute utan sitter på sitt arsle i soffan sin vakna tid om han inte jobbar vill säga. Va ska man då bo på landet för när man inte är ute i sin trädgård eller i naturen? Men han har ju alltid en ursäkt denna gång var det att han är inte ute för att det går en väg förbi huset vi bor i nu som det kör bilar på. Och vi bor ute på landet, vägen är inte en genomfartsväg utan de somåker här ska till någon och så mycke bilar kör det inte kommer inte upp till 100 på ett dygn. Jag har sagt att jag vill inte till en stad och då hem allra hellst, men han ska ju ta sitt jävla adr säger han innan, och sen när han har det så kommer det va att han inte har ett jobb så då kan han inte flytta för det. Han har alltid tusen orsaker och dom är alltid lika dåliga, som jag har sakt till han att ditt adr kan du få i hela jäcla sverige om du jobbar med farligt gods. Behöver han inte bo i Blekinge för o få, men när det är som han sagt så finns det inte något annat.


Aldrig några pengar över längre

Fan va trött jag är på att det aldrig finns pengar över längre, min sambo har ett ekonomiskt sinne som är i höjd med en 5 årings och det går inte och prata med han om det för han tar inte in det uten anser att jag har fel. Vad i helvete gör man, har fått nog nu så han får nu betala 2/3 av vad våran boendekostnad är, han får helt enkelt betala för sig och sin son. Jag har en dotter som jag har försörjningsplikt för än och jag betalar för hennes del i hyran dom har och halva maten tänker inte betala för min sambos son oxå.Min sambo har skullder upp över öronen, hans son ska ha bil men betalr inte för den utan det gör min sambo, våra pengar räcker aldrig en hel månad. Har fått mer än nog av det nu, han måste lära sig att hans son få betala om han ska ha bil själv. Hans son har 2400 i månaden som han får roa upp då kan han betala sin jävla bil själv också. Sonen ska ha sin jävla data stå på 24 tim om dygnet fast han inte är hemma, det drar en del el visst inte enorma summor men det finns inte någon orsak att ha det stå på. Förr stod även radion på i garaget dygnet runt innan jag fick ett spel på det. Man har inte någon som hellst koll på ett dugg . Man kan sitta och åka 6 mil enkel för att köpa en sak för 100 kr men anser inte att det kostar att åka dom 12 mil som det blir. GUD OM JAG SNART FICK ETT JOBB HEMMA

Fortsätter ljuga

Han min sambo fortsätter ljuga för mig, och det är bara om en massa skitsaker, i går frågade jag vilken bil det var han fått skatten på, den gröna svarade han då. Den gröna är den som är hans men står även för volvon som hans son åker i eller rättare sagt ska åka i när han fått körkortet. Sonen har inte något jobb, han är 19 år och går än i skolan i 1.5 år till all ledig tid han har gör han inte något för att få ett jobb så han har pengar. Jag har sagt att har man bil så kostar det och har man inte råd får man vara utan bil. Men jag vet att min sambo tänker betala den skatten åt han . Vi som inte har pengar till vår egena räkningar  eftersom jag är arbetslös och hankar mig på timmar. Hur smart i skallen är man då? Vad jag har kommit på under denna tid så kan man inte lita på min sambo det ljugs om små saker och större saker och utan orsak. Hur kan han tro att man ska lita på någon som gör så?
Är verkligen trött på dom och hur det är här.

Kram

Fortsatta problem

Jaha ja så fortsätter då problemen hopa sig här nere, mitt jobb ska ut annoseras och jag får inte söka det eftersom jag inte har en fast anställning i kommunen, så där rök min inkomst och jobb här nere är nästan en omöjlighet att lyckas få. Fördelen med det är att jag blir tvungen söka jobb hemma och då kommer jag i alla fall här i från. När jag tala om det för min sambo så säger han, du tänker så konstigt! Så ville jag då veta hur han menade men som vanligt kunnde han inte säga hur, så jag sa bara att man är ju tvungen söka jobben där dom finns o här finns inga. Jag säger till min sambo att han själv får stå för försörjningen av hans barn jag har egna och har inte råd med hans oxå, tänker jag konstigt igen tycker han då. Kan jag förstå att han tycker eftersom han har inte råd men det har inte jag heller att försörja hans och mitt som jag har plikt att göra i ett halv år till. Men det skiter jag i om han har eller inte hans ungar får han ta hand om själv, skulle han ha tänkt på innan han skaffa 6 st. Dom ska försörjas och tas om hand om oxå. Har dom båda missa. Så har hans förra fru sökt någon fond för ungarna var av den ena tydligen gått i dotterns namn och då tycker man att det är hennes pengar, möjligt att det är så eftersom dom är sökta i hennes namn, och så är det då ett jävla liv om det nu. Det suger!!!!!

Kram på era alla


En mycket sjukmänniska

Min sambos förra fru är inte frisk i sitt huvud, Om det som kommer fram är sant är det fruktansvärt. Men o andra sidan så finns det någon form av sanning i det eftersom det är en uppsjö med anmälningar som kommer på vanvård på deras barn. Och ndra sidan kan jag som mamma och medmänniska inte förstå hur han min sambo resonerar när han låter det ske utan att lyfta ett finger för att stoppa det. Han själv orkar inte med barnen, vilket jag förstår för dom har en fri uppfostran och är helt jävla sjövilda, men som jag sa till han om inte du kan och orkar din förra fru inte klarar av och vara mamma så får ni ju se till att det finns ett fosterhem åt dom som klarar av dom så dom får ett bra liv. Men till svar fick jag nej jag vill inte ha dom på fosterhem inte någon normal sätter sina brn på det. Möjligt men inte någon normal låter med öppna ögon sina barn ha ett helvete hellet utan en normal förälder vill väl sina barn det bästa och att dom ska få en bra star i livet klara skolan så dom kan få möjligheter till arbete osv. Men inte dom här. Utan man ser då heller att det går åt helvete. Den ena killen är 12 år kan inte läsa,skriv eller räkna, dom andra som är yngre har samma problem. Hur i helvete ska man kunna få ett bra liv när man inte klarar av det ens???? Dom får inte ordentlig mat, skitiga, trasiga kläder. Ute utan ytterkläder, ute sent, själ saker osv.....
Kummla här har ni ett gäng nya aspiranter om några år..

Kram på er

RSS 2.0