Mår bra nu

Just nu mår jag riktigt bra eftersom jag är hemma i Uppsala . Är med mina barn och har träffa vänner,det är så här jag vill ha det i mitt liv. Men tyvärr så ska jag ner igen i morgon till trisest och ett liv i fångenskap som de känns som. Inte det att min sambo håller min in låst utan att det är ettliv utan något att göra och inte några vänner att umgås med. Vill inte ner igen,vil inte ha det livet mer. Mår så dåligt av det men min sambo har den mest idiot dumma ursäkt till att inte flytta än utan om 1.5 år. Han kör lastbil och om 1.5 år ska hans ADR förnyas, så han vill jobba kvar för att få det förnyat så arbetsgivaren betalar det. Men som jag säger till han att det gör alla arbetsgivar om man kör farligtgods. Är inte något som är specielt för Karlshamn.Så har han skullder som han betalar av , men det kan han oxå bo varsom i sverige och betala på. Så hans ursäkter är en aning idiotiska och han är så dum som tror att jag går på att det är det som är orsaken. JAg tror att när det är dax så har han andra orsaker och inte flyttar då heller. Men lurar han mig igen med det får jag ett spel utan dess like.Han har ljugit och lura mig så ofta nu så det får vara för ett helt liv. Men det vet jag ju inte innan det är dax och flytta.

Krampå er alla


Så underbart

Så var man äntligen hemma igen, blev lite sent som jag kom i går eftersom det skulle jävlas på vägen upp. Mitt bakhjul lossnade så det fick blibärgare. Men men det gick bra mitt i oturen. Var så underbart skönt och komma bort från min sambo och hem till mina älskade ungar. Nu ska jag njuta av de dagar jag har här med dom.

Kram

Vet ni att man inte har ljugit fören mågon kan bevisa det!

MM, så fick jag veta att min sambo resonerar i dag, om han inte säger sanningen till mig ljuger inte han tycker han om inte jag kan bevisa att han gör det. Och den lever man med!? Det blir värre och värre för varja gång det är något, han har en otrolig märklig syn på allt. Så med andra ord så länge någon inte vet att man ljugit och kan visa att man har ljugit är det inte en lögn, det blir en lögn när man vet att det är en och kan visa att det är det.
Hur i helvete tänker man då? och hur kan man tro att man någonsin ska kunna lita på någon som har det sättet o resonera.

Oj då fick visst ett sms som inte var till mig.

Så var det äntligen dax och få åka hem då, ska bli sjukt skönt ska ni veta och få komma i från det här stället för en vecka.Komma ifrån lögner, hemligheter och smygandet som han har. I går kväll ganska sent fick jag sms från min sambo, men det var troligen då inte till mig utan han råkade skicka det fel. Där stod: hem till helsingborg, vem har sagt det? puss. Hm ni skulle ha sett följande intrassling av han när jag frågade vem i helvete han skrev med? Börja försöka med att det var jag som hade tagit upp helsingborg först och att han hade skrivit det medelande för länge sedan men det hade fastnat i rymden och kom 2.5 tim senare och många sms hade passerat mellan oss innan det lossna då och damp ner. Skulle inte tro det va! Han rörde till det mer och mer, frågade om jag inte visst vad jag skrivit och om jag inte läst hans sms som han skrev, problemet var att dom fanns kvar och inte jag och inte han hade skrivit ett ord om helsingborg någonstans.
Vad fan håller han på med igentligen? Alla dessa lögner som visar sig undan för undan. Att han orkar hålla på och att han bara ens försöker trassla till det mer med ännu fler. Måste tro jag är dum i huvudet eller så.


Kram på er

Piss off

Piss off så känns allt nu, har nu i nästan 1.5 års tid fått min sambo förstå att jag mår skit här nere, hur det vart för mig att lämna allt,stå ut med påhopp och trakaserier fråns hans förra fru och en del av hans barn, att inte ha vänner, att vi aldrig gör något, att det inte är någon ordning på uppfostran utan man kommer och går som det behagar. Att jag vill hem. Men icke, det stuttsar mot hans skalle tror jag, eller så är det så enkelt att han skiter i det. Försökte i går igen, men det går inte helt enkelt. han blir som ett barn när man ska prata med han om saker.Så fort det inte passar tjurar han som en unge, sen så är det alltid mitt fel allt. Som när han säger hatar tjat, du bara tjatar. Visst det har blivit så, men efter alla löften han gett som aldrig blivit mer än ett löfte, det är löften om att vi ska göra saker, att han ska börja visa mig att han älskar mig, att jag betyder något att min vilja är lika mycket värd som hans osv. Nej då inget händer, och så tycker han jag tjatar. Men hallå det är ditt eget fel ju, hade du gjort de du lovat så har inte jag behövt tjata om samma sak om o om igen.Om du hade funnits för mig när man jobbate hårt för att jag skulle må ännu värre. Men du tog dom i försvar, jag var ju knäpp som tog åt mig.
Så jag åker nu hem för en vecka, när jag är här igen ska det ha skett en ändring. Annars är det över.

Jävlig lördag

Min lördag var för jävlig, Under dagen var vi enbart hemma jag var ut med hunden i skogen eftersom han behöver det och ingen gör det om inte jag tar ut honnom i skogen. Kvällen var ännu jävligare, har upptäckt att min sambo är egoist i mycket. Vi åt vid halv 6 efter det satte han sig i telefon i 57 min när det var avklarat så börja han smsa i ca 30 min och så var det sing någonting på 3an som han satt och titta på, Efter det så satt han och titta på någon skitfilm på 4an, 5 ggr frågade jag om han måste titta på den inte en reaktion utan han fortsatte stirra på den filmen. Det har aldrig hänt slog det mig i går att jag har fått titta på ett enda program som jag har vela utan det är hans önskan som alltid gäller. I allt!!! Så min lördag tillbringade jag vid köksbordet med en bok. När jag försöker prata med min sambo om såna hära saker blir han en liten unge på 5 år som inte kan föra en normal diskution. Utan han blir sur, svarar inte och om han skulle svara så är det sånna hära svar jag får: vet inte vad jag ska svara på det, vi får väll dra lott då om vad vi ska se, du bara gnäller/tjatar osv. Men det har inte hänt en ända gång att något av det jag vill eller tycker om att göra har gjorts. Han har aldrig fråga mig vad jag vill se. Han har aldrig lyft ett finger för att jag ska må bra och trivas här trots att han vet hur mycket jag vantrivs. Han har aldrig tagit mig i försvar när hans förra fru och barn har jävlats med mig, då har jag fått höra att jag bara tar åt mig. Han vet att jag vill hem till Uppsala igen och att jag söker jobb för brinande livet hemma, men han bryr sig inte. Han vet att så fort jag får ett flyttar jag, gör inte honom något tydligen eftersom han fortsätter i samma stil. Han kommer inte ändra på sig enmillemeter eller flytta med mig. Han mister mig hellre och så påstår han att han älskar mig! Hur får man ihop den ekvationen? Jag får det inte i alla fall, i mitt tycke borde mn då göra allt för att få lev med den personen, jag gjorde det när jag sa upp mitt jobb, lämnade mitt liv, mina barn,vänner och föräldrar 60 mil bort. Men det ser inte han, det var självklart för honom. Men nu har han mist mig för jag stannar inte här, jag tänker inte ta mer skit från de hans och jag tänker börja må bra. Och innebär det då att vi inte längre är ett par pga att han inte vill satsa på mig och oss och bo kvar här, ja då finns det heller inte kärlek från hans sida till mig så då kan det va.

Kram till er

Helg igen då

Så var det helg igen då, jag har valt att jobba så mycket som möjligt på helgerna för jag hatar och inte göra något, bara sitta här och glo är inte min grej. Men min sambo älskar och göra ingenting, slö av naturen kan man säga. Så jag jobbade i går kväll, tyvärr ledig i dag men jobbar i morgon kväll igen. Sen jobbar jag måndag, tisdag och onsdag sen är min torsdag här då jag åker hem till mina älskade ungar och blir kvar där till tisdag veckan efter. Om ni visste vad härligt det är och få vara hemma och få umgås med de mina.
Min sambo har ju ett antal barn här nere som ni vet, i går gick hans älsta dotter förbi oss när vi hade vart och handla, trodde att han skulle ropa på henne ( skulle då jag ha gjort om de var min dotter) men icke, utan han väntade tills hon passerat och hunnit en bit till innan vi åkte. Märkligt betende tycker jag, han träffar inte någon av sina barn utom den älsta som bor här, men ändå så har han haft den ursäkten att han har sina barn här för att inte kunna flytta. Men som jag sakt till han, den kontakt du har med dom kan du ha från vilket land som hellst, du pratar i tel med den älsta dottern, den ena sonen ringer enbart när han ska ha något och tjatar skallen av min sambo. Ingen av de andra 3 har han kontakt md alls trotts att det är samma mamma till alla.
Sen blir jag så full i skratt när min sambo säger att hans son som bara ringer när han ska ha något avgudar sin pappa ( min sambo då). Brukar säga jaha så när man ringer enbart när man ska ha något så avgudar man den då???? Visst vill min sambo tro att hans barn avgudar honom så får han väll göra det. Men tyvärr är det inte så, den yngsta dottern säger att hennes pappa är död, yngsta sonen pratar aldrig om honom eller med min sambo. Mellan sonen ringer som sagt enbart när han ska tjajt om att få något, en bor på fosterhem och har ingen kontak alls, älsta dottern skriver an massa skit om sin pappa på sin bilddagbok ringer till honom tror varje dag men har tydligen inte mycket och säga. Så har vi älsta sonen som gör som han vill med allt, säger min sambo något eller säger ifrån så bryr man sig inte ett skit i det. Mitt i den här smeten bor då jag, som vill ha ordning, att man respekterar varandra, lyder osv. Hatat skiten här!!!!!!!!!

Kram

Trött, less och jävligt irreterad

Nu är jag så trött och less på allt här, väder med evigt blåst och regn. En karl som är trögare än en mulvad. För o inte prata om hur jävla dumt han resonerar, vi har en hund som jag alltid får gå ut med, ge mat och se till att han har vatten om jag inte jobbar. I kväll hade vi båda jobba långa pass och jag var genomfryssen och blöt så jag sa redan innan vi slutat på våra respektive jobb att jag inte tänkte ta ett steg utanför dörren mer i dag och att han fick rasta hunden. MM, tror ni att han brydde sig då? Inte mycke han tog inte reda på om han fått mat inte om o när han varit ut eller vad han gjort då. Det fick jag göra, sen sa jag till han att han har bara kissa så han måste nog ut och det var 3 tim sen. Svaret var bara för mycket, ingen ska säga åt mig när jag ska göra något! Men hallå det är en hund som inte kan säga när han är nödig, man måste ut med dom och man måste lära sig läsa av deras kroppsspråk.Ne inte min sambo, utan när det passar honom då. Han ska fan inte ha djur för han kan inte något om djur och han vet inte djurens bästa.Är inte första gången vi har diskutera det med djur.Sen så blev han sur för att jag klagar på vädret som är ett jävla skit väder och det är ofta ett jävla skit väder här nere. Men då får man inte säga det för då klagar man , undra om man klagar när man säger att det är bra också? Jag vill bara ta den stackars hunden med mig och åka hem till Uppsala, tyvärr är han inte min utan min sambos och när jag flyttat här i från kommer den hunden aldrig mer få gå lång promenader för att det är man för slöa för och så säger man att en schäffer inte behöver det uten dom blir som man gör dom, så om han bara får gå i diket utanför så räcker det för han behöver inte mer enligt min sambo. Han behöver inte springa av sig, jobba med huvudet och kroppen för att må bra tror min sambo.Sen undrar han varför han biter sönder saker om han inte fått vara ut på långpromenader i skogen och sprungit sig trött? Tröga stackare säger jag bara. du ska inte ha hund.

kram på er alla

BORING

Händer inte mycke i mitt liv nu, har nog aldrig haft det så fantastiskt jävla tråkigt någon gång förr. Det är verkligen dött här nere i Blekinge och Karlshamn, finns inte något och göra vare sig det är fin väder eller är skit väder. Finns inga köpcentran som man kan gå o slå ihjäl tid i, inga vänner inte ett skit. Är mer än lovligt less på att leva här och hoppas så på att jobb hemma snart så jag kommer här i från och kan leva ett liv igen med vänner,barn och familj och inte som nu. Där vi aldrig gör ett dugg utan all ledig tid är det soffan och en massa skitprogram på tv som man ska genomlida bara för att min sambo är en förslöad, försoffad egoist som inte kna göra något som han inte själv vill. Tänk om alla dessa löften som ges innan någon gång kunnde infrias så kul det skulle kunna ha vart någon gång i alla fall. Men ne han vill inte något och då blir det inte något, visst jag kan göra själv men jag har inte några vänner här inte en ändå en att umgås med, då är det inte kul och göra något heller. Så man får stå ut tills jag kommer hem.

kram på er alla

Länge sedan

Var länge sedan jag skrev i denna blogg, har haft en annan blogg på metro som jag har skrivit i, men nu gått tillbaks till denna. Har hänt mycket i mitt liv både roliga och mindra roliga saker som ni kan läsa om i min metroblogg som jag kommer länka till här. Mitt liv har inte direkt blivit som jag önskade att det skulle vara när jag flyttade ner hit till min älskade. Har en jävulsk hemlängtan och har inte mått så bra direkt är. Men har nu tagit beslutet att mitt välmående är det viktigaste och att det är bara jag som kan göra något åt det så det kommer bära av hem till mitt Uppsala igen så fort jag får ett jobb där. Om min smbo följer med mig eller inte återstår och se, troligen inte och då får det vara så. Jag kan inte stanna och må dåligt bara för att han inte vill flytta på sig, för att han inte vill prova något annat eller för att han inte vill ofra något för att vi ska kunna leva tillsamans.
Tråkigt om det är så men inte något jag kan göra något åt , det är hans beslut i så fall.
Längtar så efter ett jobb hemma och få komma hem till min barn och vänner, att få ett liv som jag tycker är bra och roligt.

Kram på er alla

RSS 2.0