drar i augusti

hade en diskution i går igen med min idiot till sambo, hans bil har gått sönder och han har inte råd och fixa den eftersom han har en ekonomi som inte är av denna värld, så han ska börja åka moppe, ska bli kul och se för det kommer han inte göra. Men jag frågade om han inte tyckte det var något som var snett om hans son som går i skolan och inte har någon inkomst har råd med bil men inte min sambo som jobbar! Svaret var inte helt otippat nej det är normalt. Han har en så otroligt sne uppfattning om verkligheten. Han säger även att hans son inte kostar något att försörja! Hm grabben äter,andvänder el,tvättmedel,han duschar andvänder telefon osv. Men det kostar inte något! Det ni! Så jag frågade om han inte kostar något kan inte vi heller kosta något. Hade han naturligtvis inte svar på. Vilket inte heller är ovanligt att han inte har, han tycker en jävla massa om allt men han kan aldrig stå för det han tycker eller förklara varför han säger/gör på ett visst sätt. Samma som han säger det är jag som har gjort han till den han är, vilket är rent skitsnack men i alla fall det är mitt jävla tjat säger han . MM säger jag då och varför tjatar man? är det för att du har gjort en enda sak för vårt förhållande och alla jävla löften du ger som jag tjatar eller är det för att du inte gör det? Det är ju upp till dig säger jag om du vill ha tjat eller inte. Men nej jag ska hålla käften ,finna mig i allt då kanske han någon gång kan tänka sig göra något, men det vet man inte för han tycker inte om och göra något. Men igentligen gör han ju det fast det går inte och erkänna. HAn älskade att åka utomlands, han tycker det är mysigt att åka i väg och titta på saker och ta en fika osv. Men Jag har fått nog vi skulle göra ett försök till men han har inte som vanligt lyft ett finger för det så jag skiter oxå i det nu. Har jobb här till sista augusti sen drar jag.

Kram på er alla

Tycker seriöst att han inte har någon orsak till vårt liv.

Min sambo tycker seriöst inte att han har gjort något fel eller har någon orsak till vårt liv är som det är. Allt är mitt fel säger han, Hur kan man säga att man inte gjort fel när man inte har gjort något för att det ska bli bra och fungera? När hans ungar och förra fru trakasera mig så gjorde han inte något,alla gånger jag sagt att han måste börja jobba för oss och visa mig att han älskar och bryr sig, inte något gensvar,alla gånger jag säger att allt inte kretsar runt han och hans vilja, inte någon ändring, han har ljugut många gånger för mig och som har kommit fram,han har tagit beslut över mitt huvud som inverkar på vårat liv,Allt ska vara efter hur han vill och tycker, JAg har när jag försökt prata med han bara fått höra att jag tjatar,gnäller osv. Att han inte tänker göra något så länge jag gör det, att det beror just på han fattar han seriöst inte. Han anser jag ska finna mig,hålla käften och sitta bort mitt liv i en soffa. ALDRIG ! det är nog nu.

Går aldrig

Vårt förhållande går aldrig att fixa, min sambo har nu fatta efter snart 1.5 år att det inte är bra. Men det är inte något som han har gjort som är orsak enligt honom. Allt är mitt fel säger han. Att han inte har lyft ett finger under den tiden som jag har påpekat att vi måste jobba stenhårt för att komma igen till varandra, har inte någon betydelse, att allt ska vara efter hur han vill ha det och jag ska bara finna mig i det har inte någon inverkan enligt han , att hans förra fru och några av alla hans ungar har terra mig har inte någon betydelse inte heller att han inte stod på min sida och stoppa allt utan till sist var det jag som fick nog och sa i från på skarpen, då slutade det. Inte heller att han har ljugit massa för mig,tagit egna beslut som har haft stor inverkan på vårt förhållande, att han inte har betalt för sig och sin son utan det är jag som har fått betalt ca 3000 mer varje månad i boendekostnad. Och har hamna med skullder tackvare det, det är som det ska vara säger han. Att jag inte har haft den lönen ens som jag ska betala har han inte brytt sig i. Allt detta har inte någon betydelse enlig han utan det är mitt tjat som förstört. Och att jag har tjata för att det är han som aldrig har gjort något för mig och oss det ser han inte. Han säger så länge du tjatar så gör jag inte något, nehe säger jag då , så enligt dig ska jag sitta still hålla käften finna mig och vänta på att du kanske kanske vill göra något för oss! då säger han nej, när jag fråga hur det ska va då, svarar han tjata inte då säger jag igen så jag får inte säga något då? jo säger han då, men då tjatar jag ju säger du och då ska inte du göra något ! snacka om att säga i mot sig själv. Så nu tar han inte i mig, kramar mig inte, pussar mig inte, pratar inte säger aldrig att han älskar mig osv. Han tycker inte om det säger han ! Han som alltid ville ha näkontakt innan ! Men det roliga är att sex ska han ha, men bara när det passar han ! Så jag kommer nu hålla käften och inte tyck ett dugg om något inte vilja något om något, leva mitt liv i tysthet och ensamhet tills jag får en lägenhet hemma och jobb. Då flyttar jag. Nåja om 2 veckor kommer min dotter ner och vi ska åka til malmö för att vara modeller för en dag, vi ska ha en mysig hel dag där har jag tänkt. Det ser jag fram i mot , sen om ca 2.5 månad tar hon studenten och då ska jag hem i två veckor tänkte jag, skönt! Har en del och se fram i mot och det tänker jag inte låta han ta i från mig. Räcker med det han tagit redan.

Kram

Länge sedan

Var evigheter sen jag uppdaterade min blogg av olika orsaker. Liver rullar på exakt som vanligt lika tråkigt,lika innehållslöst. Har lagt ner att försöka få det gå med mitt förhållande helt. Våra regller som vi kom överens om gäller när det passar min sambo, typ aldrig. Min sambo kör på som vanligt att det sak vara som han vill med allt. Han är om möjligt ännu slöare,tråkigare och skitigare. I sommar har jag betalt klart för min dotter som då går ut skolan, jag flyttar hem då oavsett om det har blivit bättre eller inte här. Min sambo kommer aldrig lämna blekinge och det är bara för mig att inse det och gå vidare med mitt liv. Kan ju inte bli sämre i alla fall.

Kram på er alla

RSS 2.0