Hänt en del

Har hänt en del possetiva saker  mitt liv som gör att jag vågar se en framtid igen, som gjort mig glad igen. Vad det ger vet jag inte än och det ska bli kul och se. Ser en ände på allt helt plötsligt och det känns underbart. Kommer nog vara en annan person nu en som har ett liv igen på väg, en som kan vara glad igen oc som han inte kan såra mer.
kram

blandade kännslor

Nu börjar det dra ihop sig för att åka ner igen, det är blandade kännlor jag har för det. Vill ner till min sambo eftersom jag saknar honom trotts allt, men vill inte ner till trisesten,hans son som han ska ha bo där som driver mig till vansine och min sambos kyla.Antar att den är den samma än.

Frågade

Jag frågade i går om inte vi skulle kunna åka till jönköping den 13 mars för att titta på brolle och sova på hotell. men nej det gick ju inte, han jobbade och det går absolut inte och byta. Fråga även om han var ledig första helgen i mars för jag hade tänkt vi skulle ha det mysigt bara han och jag med god mat. men han visste inte! gud vad han gör mycke för oss!!!!

Fatta

Hur ska jag få hans son att fatta att han inte är välkommen att bo hos oss på heltid? Att jag inte fått vart med och säga hur jag vill ha det utan att min sambo har tagit det och många andra beslut över mitt huvud! Jag är så inerligt trött på att ha ungen bo där att aldrig få vara ensam med min sambo att man aldrig tar hänsyn till mig. Jag prata med min sambo i går och nu helt plötsligt så gäller inte de regler vi kommit överens om. Varför vet jag inte, det är bara så synd om stackars sonen som inte vågar utan att han frågar om han kan komma in sent på kvällarna för att göra en massa smörgåsar bara för att han är hungrig eftersom han inte kan äta när det är mat.De är ju inte viktigt och helt okej att man gör som man vill att inte äta ihop. Det är inte synd om mig som vaknar varenda jävla kväll och natt bara för att han ska in och göra sina jävla smörgåsar. Det är i sin ordning att jag gör det. Att jag sedan är pisstrött dagen efter gör inte något det hellet tydligen ! Allt bara för att dom ska ha det som dom vill ha det. Hänsyn och respekt vet man inte vad det är för andra! Om jag ändå hade vad min sambo sagt om sin son så jag skulle kunna bevisa vad han sagt. Så kanske son helvete flytta åt helvete i alla fall. Men men  nu har jag inte det och min sambo kommer aldrig säga att han sagt det han sagt....
Nå ja jag har i alla fall kommit till insikt hur saker ligger till och har tagit beslut efter det. Jag har till juni kvar att försörja min dotter sen har jag inte henne och se till att hon har ekonomisk trygghet mer och då kommer jag att göra slag i saken för då har jag råd med det....

underbart

Är riktigt underbart att vara hemma i uppsala, visst saknar jag min sambo hur det än är älskar jag han på något märkligt sätt och av någon märklig orsak. Men jag tvivlar på at han överhuvudtaget tänker på mig tror han har det ganska bra och att han trivs riktigt bra och inte ha mig där. Har en märklig kännsla i magen över allting. Han hör inte av sig titll mig självmant, när jag frågade varför så fick jag till svar jag tycker du ska umgås med barnen. Han vet att dom inte är hemma på dagarna eftersom det är jobb osv för dom och nog klarar jag av att prata eller skriva till honom oxå. När jag har skrivit till han har jag fått korta svar. Skrev att jag älskade honom inte någon reaktion eller respons på det. Det är över för honom.... nu ska jag bara vänta på att han hittar en ny så han vågar säga att det är över, innan gör han inte det.


kram

Så har man bestämt över mitt huvud igen då

Som ni vet ska vi flytta, att jag är mer än osäker på att överhuvudtaget flytta med är mitt stora dilemma. Men just nu har jag inte något val då jag inte har något fast jobb och någonstans och bo. Men än har det inte hänt något under stjärnorna man tar beslut över mitt huvud på allt. Jag har överhuvudtaget inte någon talan, som ni vet har han sin son bor där (mot min vilja) nu har man bestämt vilket rum han ska ha, det ända rum som man måste ha el element i för att få värme så det blir dyrare och ha han där, och han måste gå igenom ett annat rum där mina barn,föräldrar och eventuella gäster sover, hur kul är det och ha någon som springer där när man sover? han kommer ju inte vara hemma och lagt sig när dom lägger sig. Utan han kommer ju när det passar honom och om han väcker andra skiter han i. Samma på morgonen när han ska upp, först så vaknar han inte av kl och sen så ringer den i en tim alla kommer vakna av den. Utom han och min sambo. Jag spyr på alla där och deras egoism. Man kan verkligen inte tänka på någon annan än sig själv. Min sambo sa dessutom när vi hade vart och titta på huset att han skulle fixa så sonen skulle bo hos sin mormor! Men det var ju bara skitsnack som allt annat han säger. Det hade han inte tänkt göra, nu när jag har påmint honom om det så säger han att det står en massa saker i det rummet! jaha och hur vet du det? och går inte dom och flytta på då? din ena dotter har ju bott i det rummet i ett åt och då gick det tydligen och flytta på det. Nåja, Om bara hans son visste allt han sagt om sonen innan han släpa dit han skulle nog inte sonen bo där, som att han har inte något där och göra, han kommer inte in här, han ska bo här bara för att han ska stå för tel,el och tv. HAN SNACKAR SKIT

Skönt

Har nu vart hemma i Uppsala sen i lördags, det är sjuk underbart och få vara här igen. Hemma hos mina barn,föräldrar och vänner. Slippa allt där nere. Min sambo har inte självmant hört av sig till mig sen jag åkte har väntat ut han men till sist hört av mig till han, han känns kort och avvisande. Tror att vårt är över och att han väntar på att någon ny ska dyka upp i hans liv innan han går vidare. Något säger mig att han inte kan och vill vara ensam utan måste ha en ny innan. Vet inte om det är så, men tror det.

Kram på er

Stå för vad du gör

Min sambo är mer än en rolig prick, han har ljugit en hel del för mig som har kommit fram att han har gjort, vilket har lett till att jag inte törs lita mer på han utan han får bevisa för mig att han inte ljuger mer. Jag sa från början till han att jag hatar folk som ljuger och att sanningen alltid kommer fram. Trotts det så har han valt att ljuga inte bara en gång utan många! När jag nu inte törs tro på han så blir han arg på mig för jag inte gör det! Men du, du har ju alldeles själv gjort så man inte kan lita på dig när du har med eget val ljugit för mig upprepade gånger. Hur kan du då bli arg på mig för det? Är det mitt fel att du har ljugit? Är ju inte allt för länge sedan du ljög var förra månaden! Oh vem vet du har kanske gjort det denna månad oxå, jag vet ju inte när det är sant eller inte!
Straffa inte mig för dina egna misstag stå för dom som en man!

hur dum tror han jag är?

Var ett tag sen nu jag skrev ,har inte orka och skriva allt bråk tar all must ur mig. Min kära egoistiska sambo tar all must ur mig. Efter allt ljugande från han har jag mer än svårt att tro han, och när det dyker upp tjejer som han (inte känner) som han säger, i och för sig han känner dom inte för det är brudar som han har hitta på alla jävla kontaktsajter han har och på så sett även då fått tag på alla dessa brudar. Nu har dom börja dyka up i mitt liv oxå på hans facebook lägger han till dom som vänner fast han känner dom inte som han säger, i hans nätverk på msn dyker det upp bilder på nakna brudar som han inte vet vilka det är men han har likförbannat lagt till dom i sitt nätverk. Vad fan håller han på med???? ja raggar reda på något nytt troligen är ju så han har gjort med dom andra. Han satt och ragga när han var gift och han har suttit och ragga när han haft andra tjejer som han vart tillsammans med! Han kommer med den ena dumma bortförklaringen efter den andra och tror att jag ska tro på han dessutom ! Ne inte mycke va, tror inte en enda sekund på han. Jag bara väntar på den dagen jag antingen kommer på han eller den dagen han säger han har hitta en annan. Men i och för sig så kan det vara det ända sättet och komma här i från oxå för mig. Kanske ska se det som en välmening i så fall. Men det är jävligt drygt att se alla dessa brudar han inte känner men ska ha där och han påstår hela tiden att det aldrig är han som har fråga dom utan alla frågar han om dom får vara vän eller som han sa jag klicka på hennes bild och vips så fans jag på hennes nätverk. Han tror på fullaste allvar jag går på det! Han tror jag är dum i huvudet, men han lurar inte mig mer inte en sak jag tror på mer. Men det som sker det sker, vem vet jag kanske tar och skafar en massa raggningssidor jag oxå, kan ju va kul oh få en massa vänner som han säger att det är. IDIOT säger jag bara vad fan tror han att han är?! Och så mycket han har angagera sig i vårt förhållande då! inte ett finger än, det är soffan,datan och tv som lever med min sambo inte jag, jag finns här bara. något som är bra och ha när det passar. Kanske jag ska ta och nappa på en gammal vän som alltid haft ett gått öga till mig och som än har det och skriver mellan varven till mig,där vet jag att jag får en kille som gör allt för att jag ska må bra,ha det bra och känna mig älskad. Det kan man inte säga om min sambo, han gör precis tvärt om allt för jag ska känna mig nere,o älskad och må skit.

kram

Hm. och jag som hade börja tro det var mig det var fel på

Fick intressant info i går om min sambo, har ju fått samma info förr fast då från hans förra fru den gången valde jag att inte tro på det men med samma info fast från en helt annan så är jag tvungen att tro på vad dom två säger om han. Måste ändå säga att det är skönt trotts allt och ha fått veta detta eftersom jag har fått i mig av min sambo att allt är mitt fel hela tiden. I från vad jag tycker,vill,känner,säger och gör, så har jag nu fatta att det är min sambo som det är fel på. Han har ju vart lika mot alla tjejer, go,snäll,glad,hjälpsam,älskvärd,omtänksam osv till en vresig,slö,inbunden,sur,ohygienisk,otrevlig,självisk skit som ljuger om allt och ingenting.Blir ganska full i skratt åt han, trots att vi alla tre tjejer har samma upplevelse om han så är det inte han det är fel på utan det har varit oss alla. Dom ljuger om allt dom sagt om honom. Dom säger båda att han satt och ragga på nätet efter tjejer, var av den ena till och med utgav sig för att vara en ung tjej och som min sambo nappa på att träffa. Han säger att det redan var slut då, varför skulle då hon låssas va en annan för och se om han nappa? och hans förra fru säger samma sak att han gjorde, där har jag till och med fått utdrag på vad dom skrev till varandra. Dom ljuger säger han, den jag fick info från i går tala om att han hade ett förhållande med en ung tjej när dom började, oh att när det var slut med dom två så försökte han ragga upp en kompis till hennes älsta dotter. Vad i helvete är han för person igentligen? Hon tala även om att exakt som här var det hon som hade fått ta hand om hans ungar och roa dom tills hon lessnade på det, att han sover halva dagarna och resterande tid är det tv eller tv som gäller, samma här. knapprande på hans mob och vaktande med sitt liv som insatts över den. Viken skit han är! Det kommer bara fram mer och mer om honom som jag inte tycker om. Vi prata i går eller jag prata han vet ju som vanligt inget. Jah kom med olika förslag om hur vi ska lösa problemen och då bla ett för mig i alla fall jätte problem. SEX! Jag tycker inte om att ha sex när man måste ligga och lyssna efter att hans son ska komma insläpandes eftersom han tror han bor på hillton så kommer och går han som det behagar. Jag kan inte slappna av då och jag kan inte heller tända om när vi får avbryta för sonen kommer in. Jag är petig för jag höra då! Ja då är jag väl petig då, men jag vill inte ha det så för jag vill ha mitt jävla sexliv i fred utan att bli störd och avbryten av en 19 åring som ska äta mackor, hämta en tillbringare med saft och vad det nu är. Bara för att han inte kan vänta på maten utan det brinner i arsle att komma iväg, då är han hungrig när han kommer hem i stället. Men det är ju helt normalt enligt min sambo att man skiter i maten och äter mackor sent eller på natten. Har aldrig hör folk som godtar sånt,men men friuppfostran !!!! Jag föreslog i alla fall en som jag tycker kanon lösning på saken grabben bor varannan vecka hos oss och varannan hos sin mamma. Men nej ! Men att ha en 19 som driver runt på en räkmacka och styr hur vi ska leva det är ok för han. Vi hinner knappt åka från huset innan grabban bombar sms om vart vi är, när vi kommer osv. Men jag fick ju veta i går att det var ju jag som sa att han skulle vara hemma med hunden! Hallå hunden är ensam på dagarna när vi jobbar så kan han va ensam en stund på kvällen oxå så nej men du min kära sambo säger till din son att vara hemma med hunden. Och jag har där i mot sagt när det brinner i byxorna på han och komma iväg, att sa inte du han skulle vara hemma med hunden? Mend et är säkert samma sak!?Nej du min sambo du har svårt med sanningen,kan inte stå för vad du gör och säger utan skyller alltid på andra och du kan inte göra något för någon annan om det inte är något som du själv tycker, och eftersom jag alltid har fel i allt så är det alltid efter hur du ska ha det som gäller . FUCK OFF

Vill inte

Måste skriva av mig lite, som alla vet har min sambo och jag jävulska problem, stor orsak till dom är att min sambo utan min vetskap från början tog hit sin son, som från början bara skulle sov över någon natt för snart 2 år sen. Men han är kvar än! Jag blev inte tillfrågad alls om det utan det skedde över mitt huvud. Jag vill inte ha han här alls vilket jag även har sagt till min sambo. När min sambo och jag flyttade hit till vårt gemensamma hus så frågade jag just om sonen, om haninte skulle få en nyckel hit, svaret min sambo då gav mig var: nej för helvete han har inte något här och göra! Det var vad han då sa och tyckte om sin son. Men som sagt sen midsommar 08 är sonen här, nu när jag frågar om varför det är så viktigt att ha sonen här, svarar han att han ska skriva allt på sonen, tel,tv,el osv så det är därför han vill ha sonen bo där! Men hallå man är snart 50 år och man har ställt till det för sig så man inte själv kan stå för något utan man skriver allt på sin son, ska han sätta grabben oxå i skiten då? För min sambo kan inte hantera pengar alls, han har satt mig i skiten genom att strunta i och betala, sin förra fru och sin mamma! Orsaken till varför inte jag vill ha sonen bo här är flera, bla så saknar jag mina egna ungar så fruktansvärt och blir ständigt påmind om dom när hans son bor här, vi två får aldrig någon egen tid för oss två bara för grabben har noll respekt för vårat privat liv. Han går ut och in som om det var hotell sheraton. Om vi så bara åker och handlar så ringer eller skriver han  och frågar var vi är och när vi kommer. Men helvete han är 19 år och måste väl för fan kunna låta oss vara, vi har dessutom sagt vart vi skulle till han innan. men ändå så måste man ringa eller smsa. Att ha han här är som att vara små barnsförälder igen. aldrig tid för varrandra, aldrig kunna få göra något i fred, alltid ha någon som efterlyser oss. han hänger i kjolstygen som ett spädbarn. Jag har sagt att han kan bo hos sin mamma varanan vecka så vi två kan få egen tid. Men det var omöjligt säger min sambo, varför det är omöjligt vet jag inte eftersom grabben bodde på heltid där innan. Dessutom så sa min sambo när vi hade vart och titta på huset vi ska flytta till , att han skulle försöka få sonen flytta till sin mormor. Men i går när jag tog upp det igen så var det oxå omöjligt! VILL HA MITT VUXNA LIV I FRED!

Gråt och åter gråt

Har gråtit i över 4 timmar nu, orkar inte med detta mer han är en kännslolös skit det bara är så

Fredag kväll

Så var då fredagen avklarad, skit kul hade jag , min sambo jobba som i sin ordning över kom hem vid 21.00. Satte sig i soffan och somna innan 21.45 men vaknade till igen runt 22 gick och tog glass åt upp den och somnade igen innan 23.00 Så min fredags kväll var först en ensam middag, läsa,kollade lite på lets dans hörde på min sambos snarkningar ( som han inte gör för han sover inte ) gick och la mig vid 23.30. Låter det inte som en sjukt rolig kväll?
Min sambos arbetsgivare är riktiga slavdrivare, dom gör inte ett skit för sina anställda men dom anställda ska finna sig i allt utan och klaga för då kan dom gå! Personalpolitik existerar inte. Fritid efter arbete vet dom inte vad det är, vi kan aldrig planera göra något för man vet aldrig när han kommer hem, fast i och för sig vi gör ju aldrig något så det gör väl inte något då.

Suck

Fredag

Fredag och en hemsk helg framför mig, men jag har valt och jobba hela helgen bara för att slippa sitta här och inte göra ett dugg. Kryper i hela mig av att bara sitta still och glo på den förbannade tven. Kan verkligen inte fatta varför man har fyllt sitt liv med tv som min sambo och även hans syrra har gjort. Man måste ha ett förbannat tråkigt liv kan jag tycka då. Min sambo kan sitta när han är ledig hela dagen eller ja han sover ju fram till 12-1 tiden sen är det tv som gäller och datan där sitter han . sen kommer kvällen och vad gör man då? jo man sitter fortfarande i soffan framför tven och datan. Men hallå har man inte något vettigare och fylla sitt liv med undrar jag? Men men så är han en veldigt ensam person också, har inte några vänner alls. Det är sant, han har inte en ända vän att umgås med. Men det är inte konstigt heller, hur många vill sitta och titta på tv när man träffas? För min sambo är det att umgås när man glor på tv. Och eftersom vi aldrig gör något eller umgås med någon så blir det inte heller att jag lär känna någon. Så jag är tvunngen att sitta här jag också fast jag hatar det som pesten. Jag som älskar att träffa folk, dansa, resa osv.
Nåväl, hans son har nu i två dagar lyckats komma hem runt 22, helt otroligt måste jag säga, men så sitter han vid datan halva nätterna i stället, varför man inte slår av skiten och lägger sig för att sova så man kommer upp till skolan har jag inte förstått. Men nu skiter jag i det han får skylla sig själv helt enkelt om han bommar skolan och inte får sitt körkort och jobb. Nej nu ska jg städa av lite min nya favorit sysselsättning!

Kram på er alla


vilken hjälp

Var ett tag sedan jag skrev nu, har inte haft orken och skriva. Men nu ska jag i alla fall göra mig ett försök igen. Vad har hänt då,ja inte så mycke som vanligt, typ inte ett skit. Sonen till min sambo fortsätter komma när det passar på kvällarna och min sambo skiter i det. Vi skulle i måndags ha det mysigt hade vi sagt. MIn sambo hade köpt lite vin och jag hade handla hem ost och kex som vi skulle äta och mysa på kvällen med. Ja blev det av då? nej inte ett dugg av det blev av, kexen är kvar och osten är kvar. vinet tog jag 1.5 glas av sen var det samma visa som vanligt. Min sambo blev sur för att jag sa att kl var över 22 och sonen inte var hemma, varför han inte tog tag i det och att vi inte kan ha ett normalt vuxet liv pga att hans son kommer och går som det behagar. Som i sin vanliga ordning fick jag då höra att jag tjatar och gnäller. Så jag sket i allt och gick och la mig. I tisdags var det oxå något kommer inte ihåg vad så jag gick och la mig då oxå och så i går hade det kommit en massa snö här. och eftersom hans son var hemma från skolan och var ledig så sa jag att han kan ju göra någon nytta då och skotta undan all snö. mm trodde jag då, det var så att han hade sopa undan det översta täcket snö sen var det bra, hunden hade han skitigt i och gått ner till och ut med halv 3. Han hade ju ont i ryggen stackarn. Då är det ok att skita i allt tydligen. SPYR på allt här. om jag ändå fick ett jobb hemma.

kram på er alla

RSS 2.0